Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Adrian Dulcea: Am făcut un joc consistent, am avut foarte multe ocazii, vom marca mai mult!

După patru etape fără victorie, antrenorul Vâlcii, Adrian Dulcea, respiră ceva mai uşurat, în urma succesului cu Pâncota, scor 1-0.


Tehnicianul CSM-ului a subliniat jocul bun al echipei sale, concretizat într-o sumedenie de ocazii la poarta lui Irimia. ”Se acumulase frustrare după ultimele rezultate, dar am avut încredere foarte mare în ce lucrăm la antrenamente, în grupul de jucători, nu sunt fotbalişti ai unei echipe de retrogradare. Era presiune artificială, creată anormal, felul în care au arătat jocurile în care am pierdut puncte, îmi dădea încredere că putem scoate rezultate şi să terminăm în primele locuri din play-out. Mă bucur că am făcut un joc consistent, ne-am creat foarte multe ocazii, din păcate, procentajul de ocazii-goluri este mic, dar vom ajunge să marcăm mai mult şi să nu mai avem emoţii pe final de joc. Pentru echipa adversă, era o minune dacă reuşea să scoată un punct aici”.

Adrian Dulcea spune că, după păţania de la Pâncota, unde a riscat pe final şi a pierdut, acum a preferat să conserve rezultatul favorabil. ”Nu a fost o retragere, este o mentalitate de învingător, trebuie să reuşeşti să câştigi puncte, după momentele grele prin care am trecut. Poate la Pâncota am pierdut puncte tocmai pentru că am încercat să atacăm pe final. Nu am reuşit să marcăm azi mai mult, dar a fost doar o conjunctură, au fost ocazii foarte mari, la fel s-a întâmplat şi cu U Cluj. Azi ne interesa foarte tare să câştigăm cele trei puncte şi mă bucur că am reuşit, nu mă deranjează că a fost doar 1-0. E o perioadă dificilă, cred că e prima dată la Liga a II-a când se joacă 4 jocuri în două săptămâni, dar am lot numeros şi echilibrat valoric, ca să aliniez o echipă la fel de competitivă şi sâmbătă, la Satu Mare”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...