Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Dan Niţu: Menassel şi Matache sunt cei mai buni fotbalişti care au trecut pe la Vâlcea!

Erik Lincar este preferinţa fostului senator la capitolul antrenori

Unul dintre finanţatorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea, fostul senator Dan Niţu consideră că, mijlocaşul Nasser Menassel şi portarul Florin Matache sunt cei mai buni jucători, care au trecut în ultimii ani pe la clubul din Zăvoi.

”Nasser Menassel şi Florin Matache au fost cei mai buni fotbalişti care au trecut pe la Vâlcea, de când sunt eu în fotbal. Făceau diferenţa pe teren şi oricare dintre ei doi, putea câştiga un meci de unul singur. Apoi, după ei, pe locul 3, este Enache Câju, dar el a avut ghinionul să fie mai mult timp accidentat. Anii trecuţi, aveam însă un buget aproape dublu faţă de cel actual”, a spus Dan Niţu, care este implicat în fotbal de cinci ani. A înfiinţat Damila, cu care, în 2011 şi 2012, a obţinut două promovări consecutive şi a ajuns din Liga a IV-a în Liga a II-a.

În privinţa antrenorilor, Dan Niţu îl remarcă pe Erik Lincar. ”La antrenori, cred că Erik Lincar a fost cel mai bun. El este însă la un nivel foarte înalt şi jucătorii nu îl înţeleg. Cred însă că toţi antrenorii au fost buni, am adus numai tehnicieni de valoare. Îmi place şi noul antrenor, Adrian Dulcea, este tânăr şi poate ajunge departe. Noi am vrut să îl aducem acum doi ani ca jucător, să îşi încheie aici cariera, dar era accidentat”.
Şeful de la SC Damila SA spune că nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului clubului. ”Nu ştiu dacă voi mai rămâne şi din vară în fotbal. Ca peste tot, multe depind de alegerile din vară. Eu aş renunţa, dar nu vine nimeni în locul meu, găsiţi voi un sponsor”, a mai spus fostul senator.

SC Damila SA este deţinută de cei trei fraţi Niţu originari din Măciuca, Dan, Dumitru şi Laurenţiu. Damila este importator direct şi distribuitor autorizat al celor mai renumiţi producători de materiale de construcţii şi produse metalurgice din ţară şi străinătate.

Laurenţiu Niţu este acţionar majoritar la CSM Râmnicu Vâlcea, iar acţionari minoritari sunt Primăria Vâlcea, care contribuie cu suma de 1 miliard de lei vechi lunar şi Lucian Munteanu, care este managerul clubului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

19.05.2016 - 12:56IOVU:CARABAGEAC,MANGALAGIU,GAITA,GIURCA,PERSU,VLADOI......am avut si avem echipa; drept dovada evolutia din turul campionatului cu un antrenor bun,apoi sa rupt ceva....baietii sunt buni iar propunerea mea de la vara este Marius Stoica de la Mioveni.

17.05.2016 - 12:31Andei:Mariusssss

Staicu

Multumim staikone că ai dat gol

Aleee

17.05.2016 - 12:30Alim:Parerea mea ca marius staicu si tomozei cei mai buni pt csm si asta ma refer ce au facut si cate meciuri au castigat acesti jucatori..

Restu doar cu numele atata

Cat si pe teren prea putin

17.05.2016 - 12:28Marian:Vă spun eu jucători buni care au facut ceva pt vălcea nu doar cu numele

1Matache 2 căju 3 vătajelu 4 briceag 5 marius staicu 6 tomozei

17.05.2016 - 12:27Clau:Dar in turul acestui campionat echipa a fost pe 1 , pe bani fff putini pt liga 2 si acei jucatori nu s apreciati,dc Domnul Nitu? Sunt ceilati care aveau salari de 2000 pe luna si ce au facut..? Muntenau ce a facut? Ea pacalit pe toti cu vrajelaa lui de mare conducator si pica cu echioa in liga 3

Pagina 1 din 2 (5 comentarii din 7)

< înapoi12
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...