Ultima Oră

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu, găsit incompatibil de ANI

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul consilierului judeţean cu atribuţii de vicepreşedinte al CJ Vâlcea, Romulus Bulacu.

“Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, au fost încheiate contracte comerciale de furnizare produse între S.C. MINET S.A. (societatea comercială la care persoana evaluată deţine calitatea de asociat) şi Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea (în valoare de 1.365,98 lei) şi respectiv, între S.C. MINET CONF S.R.L. (societatea comercială la care persoana evaluată deţine calitatea de asociat) şi Spitalul de Pneumoftiziologie «Constantin Anastasatu» Mihăeşti (în valoare de 2.685,84 lei). Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. nr. 161/2003”, se arată în comunicatul ANI.

Romulus Bulacu a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

10.05.2016 - 21:39Andrei Archir:...nu asa rezolvam problemele...iesiti la vot si votati pe cine si cum vreti...dar votati,fiindca de obicei aceia care stau pe margine au si pareri..uneori prea multe si prea obraznice..sa lasam autoritatile sa-si faca treaba si sa raspunda fiecare pt ce face...starea de fapt buna sau rea incepe cu fiecare din noi..

02.05.2016 - 09:47Vitoria Lipan:Derbedeul ăsta face afaceri de zece ani. Aţi utat de miliardele date la regia judeţeană de drumuri şi poduri, cu şmeicherul de Vălimăreanu? Ăştia sunt în incompatibilitate de 2 mandate, şi fură la greu. Din păcate, sunteţi votanţi proşti, uşor de păcălit. O să vă aburească din nou. Aşa meritaţi. Din păcate de prostie nu te lecuieşti niciodată, ca şi de curvie, hoţie, beţie, nemernicie, josnicie. Aşa sunt ei javre ordinare!!!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...