Eveniment

Fostul coleg de liceu al lui Daniel Constantin, noul adjunct al IPJ Vâlcea

Bogdan Alexandru Berechet, şeful Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Argeş, a fost împuternicit în funcţia de inspector-şef adjunct al IPJ Vâlcea

Comisarul Bogdan Berechet (37 ani) a fost împuternicit de IGPR, zilele trecute, să exercite funcţia de inspector adjunct pe probleme de poliţie judiciară pe toată perioada cât comisarul-şef Marius Dascălu, cel care ocupă de drept funcţia, este împuternicit să conducă IPJ Gorj.
Bogdan Berechet şi-a început cariera de poliţist în 2002, în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti-Sector 2. Din 2005 până în 2013 a lucrat ca ofiţer specialist în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Piteşti, Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, iar apoi a fost numit pentru o perioadă scurtă de timp în fruntea Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane. Un an mai târziu, argeşeanul a fost împuternicit (fără concurs) în funcţia de şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş, în ciuda faptului că mulţi au susţinut că nu ar fi avut suficientă experienţă pentru a conduce acest serviciu. După alte 12 luni, postul deţinut de Berechet a fost scos la concurs, dar contracandidatul comisarului a contestat legalitatea concursului, pe motiv că mai multe subiecte nu au fost cuprinse în bibliografie. Concursul a fost reluat în martie 2015, Bogdan Berechet fiind declarat câştigător după susţinerea interviului.


Bogdan Berechet, venituri modeste

Bogdan Berechet şi-a început cariera de poliţist în 2002, în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti-Sector 2. Din 2005 până în 2013 a lucrat ca ofiţer specialist în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Piteşti, Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, iar apoi a fost numit în fruntea Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane. Un an mai târziu, argeşeanul a fost împuternicit în funcţia de şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş.

Bogdan Berechet este căsătorit (n.r. soţia lucrează la SRI) şi are doi copii. Potrivit declaraţiei de avere, comisarul de poliţie a câştigat în anul în care a condus şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane aproximativ 36.000 de lei. În 2010, argeşeanul a contractat un împrumut în valoare de 57 mii euro de la BRD, scadent în 2040, banii fiind utilizaţi cel mai probabil pentru achiziţionarea unui teren intravilan de 400 metri pătraţi şi a unei case de 170 metri pătraţi. Potrivit declaraţiei de avere, Bogdan Berechet mai deţine un apartament (70 metri pătraţi) şi conduce aceeaşi maşină de aproape 13 ani. Poliţistul argeşean a fost primit cu mult entuziasm de colegii din Vâlcea, acesta având prima şedinţă cu subordonaţii luni dimineaţa, la prima oră.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

29.04.2016 - 14:31vikkktor:Un politist cum rar intalnesti, felicitari pentru cel ce l-a numit in functie. IPJ Valcea a castigat un specialist de inalta clasa nu numai din punct de vedere profesional, dar si de o inalta tinuta morala. Succes.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...