Sport

Pandurii rămân lideri

Pandurii Tg. Jiu rămâne neînvinsă după victoria, 2-0, cu Rapid şi gorjenii rămân lideri ai Ligii Naţionale

Pandurii a început în trombă meciul împotriva Rapidului şi au condus jocul în primele minute, concretizând această dominare cu un gol venit rapid, în minutul patru, marcat de Voiculeţ, după o centrare a lui Ibeh. După aceea, echipa lui Sabău a mai echilibrat jocul la centrul terenului, însă nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie importantă de a marca.

A doua repriză a început în aceiaşi termeni ca şi prima: gazdele la conducerea jocului încercând să-şi creeze alte ocazii de poartă, în timp ce giuleştenii nu s-au regăsit. Această dominare a fost concretizată de Pandurii în minutul 58, atunci când, după o pătrundere superbă în careu a lui Voiculeţ, Ibeh pune latul la centrarea acestuia şi scorul devine 2-0. Singura ocazie importantă a Rapidului a venit în minutul 62, atunci când Goga a trimis din interiorul careului puţin pe lângă stâlpul din stânga al lui Lazăr.
Pandurii câştigă în final o partidă pe care au dominat-o de la un capăt la celălalt şi, după disputarea a şapte etape din Liga 1, este neînvinsă şi pare una dintre candidatele la titlu din acest sezon. Gorjenii sunt de departe revelaţia acestui debut de sezon, Grigoraş construind o echipă care joacă fotbal de calitate, pe atac, plăcut ochiului. Iar suporterii au tot dreptul să spere măcar la un loc de Liga Europei.
„Ne doream mult victoria, ne bucurăm că am făcut un joc bun şi ne menţinem sus. Ne dorim să jucăm din ce în ce mai bine, iar la final vom vedea ce va fi, vor fi două săptămâni de rapaus. Nici cel mai înfocat suporter nu se aştepta să fim pe primul loc după şapte etape, să nu pierdem niciun meci şi să jucăm de această manieră, sperăm să continuăm pe această linie. A fost o pregătire foarte bună, jucăm din plăcere, să bucurăm suporterii, vrem să progresăm şi să ne transferăm mai sus”, a spus Maxim.

Maxim şi Voiculeţ, la Naţională

Doi dintre panduri, Claudiu Voiculeţ şi Alexandru Maxim, au fost convocaţi de selecţionerul Victor Piţurcă pentru primele două jocuri din preliminarii, cu Estonia şi Andorra. „Vă daţi seama că a fost o surpriză pentru mine. Nu mă mai gândeam la Naţională, să fiu sincer. Am jucat atâţia ani în Liga 1 şi n-am fost chemat nici măcar o singură dată. Acum joc la echipa de pe primul loc. Degeaba poţi să ai tu un joc bun, dacă rezultatele echipei nu te ajută. Antrenorul este eroul nostru, este Grigoraş, cel mai tare din oraş”, a declarat Claudiu Voiculeţ.

Grigoraş: “Rămânem realişti şi modeşti”

Petre Grigoraş a fost ovaţionat la scenă deschisă la Tg. Jiu. „Un joc foarte bun, o victorie extraordinară, felicit echipa pentru cum au abordat partida, mă bucur că s-a ridicat la un nivel ridicat. Pentru două săptămâni suntem lideri, pregătim liniştiţi celelalte partide, le-am dat câteva zile libere să stea cu famiile, merită acest lucru. Problema mea e să păstrez un colectiv unit, să fim o familie, asta e foarte important, sunt convins că cei din conducere fac toate eforturile ca noi să avem condiţii bune. Jocurile foarte bune ne dau speranţe că putem juca de la egal la egal cu oricine, dar mai sunt multe etape, trebuie să rămânem realişti, modeşti, ne vedem în continuare de treabă. Pentru prima dată, am văzut ambianţă de echipă mare la Tg.Jiu, s-au spart valurile. Suporterii care visează la titlu să îşi dea două palme să îşi revină, ca să te baţi la titlu ai nevoie de mult mai mulţi factori, pe care noi nu îi avem la îndemână. Avem o echipă frumoasă, trebuie să fim mândri de ea”, a spus şi Petre Grigoraş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...