Sport

Edi Iordănescu ia în calcul rămânerea la Târgu Jiu

Fiul selecţionerului susţine că va analiza doar o eventuală ofertă bazată pe un proiect coerent din punct de vedere financiar

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat că va lua în calcul o eventuală propunere de prelungire a contractului doar dacă îi va fi prezentat un proiect clar, în care să fie punctate coerent aspectele financiare.
„Clubul prima oară trebuie să facă un pas, după care eu, dacă va fi interes, voi analiza o eventuală propunere. Nu cred însă că e momentul, ţinând cont de ce se întâmplă aici. Ştiu că zilele acestea se fac eforturi şi e posibil să se reuşească ceva plăţi către jucători, am înţeles că nu foarte mult, dar măcar cât se poate ca să ţinem echipa în viaţă. Apreciez eforturile care se fac de către domnul primar, de către cei din jurul dânsului şi de către membrii asociaţi care mai sunt. Nu pot să vă asigur nici că voi pleca, nici că voi rămâne, ci că, în cazul în care va fi o ofertă, va trebui să fie nu o ofertă financiară către Iordănescu, ci pus pe masă şi discutat un proiect, un proiect clar cu fondurile care sunt disponibile, cu buget de salarii, cu buget de cheltuieli, în care lucrurile să fie clare şi să ne asigurăm că nu vom mai intra în impas”, a afirmat Edi Iordănescu.
Tehnicianul caută în continuare soluţii pentru un teren de antrenament, luând în considerare că lucrările de modernizare la Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor fi finalizate în aproximativ un an.

„Trebuie să reuşim să găsim o soluţie pentru terenul de antrenament, fiindcă nu s-ar mai putea continua un an de zile cu situaţia actuală. Dacă echipa va juca în Europa şi va intra în grupe, va trebui să joace pe la Cluj sau pe la Bucureşti, în campionat pe la Severin, plus deplasări. E deja extrem de greu şi va fi un an greu”, a mai spus tehnicianul.
Pentru proiectul de modernizare a Stadionului Municipal şi a bazei sportive din oraş, Compania Naţională de Investiţii (CNI) a alocat suma de 20 milioane euro, în cazul stadionului urmând ca tribunele să fie acoperite integral, iar capacitatea să crească de la 9.000 de locuri, câte are în prezent, la circa 15.000 de locuri. De asemenea, noul stadion va fi prevăzut şi cu o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...