Sport

Fotbal, Liga a 3-a

Caracal, start ca din tun

Cele şapte echipe oltene din Liga a III-a sunt de acum în serii diferite, Caracal şi Vişina Nouă activând în Seria C3, în timp ce Oltchim, Rovinari, Mătăsari, Pandurii II, Apă Craiova şi Motru, în Seria C4.

Principala favorită la promovare din seria C4, FC Caracal a început campionatul cu un succes, 2-0 pe teren propriu cu CS Tunari.Golurile echipei antrenată de Iordan Eftimie au fost marcate de Cr.Niculescu(45) şi Al.Tudor(56). Cealălaltă echipă din Olt, Vişina Nouă a pierdut, 2-4 în deplasarea de la Cernica.
În Seria C4, unde sunt majoritatea echipelor oltene, Jiul a câştigat duelul mineresc, 1-0 cu Mătăsari, prin golul lui Potescu(43). Într-un alt duel oltean, Apă Craiova a pierdut acasă, pe ”Extensiv”, 0-1 cu Motru, dar gazdele pregătite de Florin Şoavă au lăsat o impresie pozitivă la debutul în al treilea eşalon. Candidată la retrogradare, FC Oltchim a reuşit doar o remiză la Rm. Vâlcea cu AFCM Reşiţa, una dintre pretendentele la promovare. Pandurii II a început şi ea cu stângul, pierzând deplasarea de la Muncitorul Reşiţa

Rezultate echipe oltene
Seria C3:
Progresul Cernica - CS Vişina Nouă 4-2
A. Enciu (30), D. Păun (55), M. Croitoru (75 - pen.), Al. Sava (85) / Turcea (7), Iliescu (65)
FC Caracal - CS Tunari 2-0
Cr. Niculescu (45), Al. Tudor (56)

Seria C4:
Jiul Rovinari - Minerul Mătăsari 1-0
Potescu (48)
Oltchim Râmnicu Vâlcea - AFCM Reşiţa 1-1
Nedescu (22) / Bitiş (60)
Muncitorul Reşiţa - Pandurii II Târgu Jiu 1-0
Zgăbei (71)
CS Apă Craiova - CS Minerul Motru 0-1
Răduca (79)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...