Politică

Viceprimarul Eduard Vîrlan şi-a luat ADIO de la liberali

Liberalul Eduard Vîrlan susţine că la alegerile locale din iunie va merge alături de Remus Grigorescu, candidatul ALDE Râmnicu Vâlcea.
Eduard Vîrlan şi-a luat ADIO de la colegii din PNL printr-o scrisoare deschisă, în care arată doar câteva dintre considerentele care au stat la baza deciziei sale. Viceprimarul Râmnicului susţine că un liberal adevărat nu poate sta într-un partid al oportuniştilor, în care criteriul moral sau principiul fair-play-ului nu se aplică.


Astfel, Eduard Vîrlan a hotărât să părăsească barca PNL pentru ALDE, şi să susţină candidatura pentru Primăria Râmnicu Vâlcea a profesorului universitar Remus Grigorescu. „Nu mai vorbesc cu niciunul dintre colegi, iar dacă vor să-mi retragă sprijinul politic, n-au decât. Oricum, timp de o lună nu au ce să-mi facă, pot să merg liniştit la serviciu. Am decis să-l sprijin pe Remus Grigorescu şi ALDE, iar adeziunea o voi semna oficial când se vor depune listele cu candidaturile la alegerile locale din acest an. Nu am cerut absolut nicio funcţie, nu am negociat nimic, dacă voi fi sau nu pe lista de consilieri locali este o decizie ce aparţine strict conducerii ALDE Râmnicu Vâlcea”, susţine Eduard Vîrlan. Viceprimarul din Râmnicu Vâlcea ameninţă cu demisia din PNL de mai bine de un an, de când în partid a început lupta internă pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

05.04.2016 - 07:07CONSTANTIN:FOARTE BINE, DOMNULE EDUARD VÂRLAN, CĂ TE-AI HOTĂRÂT SĂ PĂRĂSEŞTI LATRINA LIBERALĂ DE VÂLCEA, A CĂCAŢILOR DIN FOSTUL PDL ŞI A LIMBRICILOR - BUICAN, BULACU, MONCEANU, PANDURAŞU, POENARU (POPONARU CEL ABURIT DE ALCOOL), CRĂCIUNESCU, ILIESCU, POPESCU "SCHIZOFRENUL" - PURTĂTORUL DE CUVÂNT!!! TĂRĂŞENIE, FOLEA ŞI ALŢI CĂCAŢI, CARE MAI DE CARE MAI PUTUROS. BLESTEMAŢI SĂ FIE CEI CARE VOR VOTA CU ACEŞTI NENOROCIŢI ŞI ESCROCI. SĂ NE S..GĂ PU.A!!!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...