Politică

PSD-iştii din Băbeni au trecut la PNL

Viceprimarul Moise Dănuleţ a schimbat macazul şi a decis să facă echipă cu primarul liberal Ion Bîzîc

Nemulţumit că nu a fost nominalizat candidatul PSD pentru Primăria Băbeni, viceprimarul Moise Dănuleţ a trecut la PNL. Alesul local a participat, la începutul săptămânii, la o conferinţă de presă organizată la sediul PNL Vâlcea, alături de copreşedintele organizaţiei judeţene Romulus Bulacu şi primarul Ion Bîzîc, pentru a-şi motiva alegerea. Potrivit acestuia, mişcările de trupe vor continua în Băbeni, mai mulţi social-democraţi manifestându-şi intenţia de a pleca din PSD în aceste zile.


“Cât a condus domnul Cîlea partidul, Dumnezeu să-l ierte, când ţi se spunea ceva, aşa se făcea. Acum, una vorbim, alta facem. Poate o să mă urmeze şi alţii de la PSD, suntem în discuţii şi cu domnul preşedinte Antonescu, cu care noi am colaborat foarte bine şi care ne-a ajutat foarte mult în Consiliul Local. Din câte ştiu eu, au existat deja discuţii, domnul Antonescu intenţionează să plece în aceste zile (n.r. de la PSD) cu o parte dintre membrii organizaţiei locale, vorbim despre două secţii de votare”, a declarat Moise Dănuleţ.
Edilii din Băbeni şi-au stabilit ca obiectiv pentru alegerile din iunie 2016 obţinerea a cel puţin opt mandate de consilier local la alegerile din iunie 2016, astfel încât PNL să nu mai depindă de sprijinul altei formaţiuni politice, cum ar fi PSD.
“Trebuie să recunosc că este o diferenţă mare între Băbeniul condus de Bogdan şi Băbeniul condus de Bîzîc, s-au făcut foarte multe lucruri din 2012 şi până în prezent. Dacă ne ajută Dumnezeu, sper să câştigăm alegerile de peste două luni”, a spus Moise Dănuleţ.
PSD Băbeni nu este singura organizaţie a social democraţilor care s-a dezintegrat în ultimele săptămâni, primarul comunei Fârtăţeşti anunţând de curând că pleacă din partid împreună cu câteva sute de membri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...