Eveniment

Un camion cu tuburi de oxigen s-a răsturnat pe DN 64

Pompierii au reuşit să înlăture pericolul producerii unei explozii după ce au izolat zona şi au oprit circulaţia

Accident grav în această dimineaţă pe DN 64. Un camion încărcat cu 21 de tuburi de oxigen s-a răsturnat în momentul efectuării unui viraj la dreapta, către pasarela care face legătura cu platforma chimică. Pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari.

Pompierii au izolat imediat zona pe o rază de peste o sută de metri iar traficul rutier a fost întrerupt pe DN 64, pe ambele sensuri de deplasare. În acelaşi timp, cele 21 de tuburi de oxigen au fost mutate într-un alt autovehicul, acestea fiind transportate la destinaţie, pericolul fiind astfel înlăturat.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au înlăturat pericolul producerii unei explozii care ar fi putut fi urmată şi de un incendiu, în urma accidentului rutier. Ulterior, camionul răsturnat a fost repus pe roţi cu ajutorul unei autospeciale de încărcare, circulaţia fiind redeschisă după aproximativ o oră de la producerea accidentului.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...