Sport

Pandurii joacă marţi (ora 18,30) la Giurgiu

Edi Iordănescu: ”Suntem victimele de serviciu”

Pandurii Tg. Jiu poate reintra în lupta pentru titlu dacă câştigă marţi, la Giurgiu. Meciul dintre Astra Giurgiu şi Pandurii Târgu Jiu se va disputa de la ora 18.30
Suspendat şi pentru acest joc, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a spus că este tentat să folosească rezervele în meciul cu Astra Giurgiu. Iordănescu recunoaşte că şansele echipei sale de a câştiga titlul sunt foarte mici.
„E clar, totuşi, că nu putem lupta cu aceleaşi mijloace ca ceilalţi competitori. În ultima perioadă, am simţit că suntem victimele de serviciu, începând cu jocul cu Dinamo. E unicat în România să fie suspendat şi principalul şi secundul său pentru bucurie excesivă la gol şi pentru aplauze.


Mă gândesc foarte serios, inclusiv de la jocul cu Astra şi până la final, să dau şansa unor jucători care au evoluat mai puţin. Peste o lună e final de drum şi poate e calea potrivită” a spus Edward Iordănescu. Rămâne de văzut dacă tehnicianul va apela la acest gest sau va miza tot pe jucătorii de bază. O absenţă importantă va fi însă cea a fundaşului Săpunaru, suspendat o etapă după incidentele pe care le-a provocat la finalul meciului trecut. Suspendat pentru jocul de marţi va fi şi mijlocaşul central Mrzljak.

Stanca speră încă la titlu

Portarul echipei Pandurii, Răzvan Stanca, speră încă la primul titlu din istoria fotbalului gorjean. “Încă îi simt pe colegii mei afectaţi, la fel de afectat sunt şi eu, consider că nu trebuia să pierdem cu Steaua. Nu cred că este nimic pierdut, suntem la şase puncte în spatele Stelei şi Astrei, dar marţi vom merge la Giurgiu la victorie. Important este să câştigăm marţi, să ne revenim şi să mai avem speranţe la titlu. Suntem pe locul 3, deci suntem cu şansa a treia la titlu. Nu sunt aşa multe puncte distanţă de primul loc, deci sunt şanse şi pentru titlu”, mai declarat Stanca.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...