Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii

Adrian Comănescu, intervenţie excelentă din postura de arbitru adiţional!

Arbitrul vâlcean Adrian Comănescu, adiţional la meciul de la Drobeta Turnu Severin, Pandurii - Steaua 0-1, a semnalizat penalty-ul din minutul 89, din care Stanciu a înscris golul victoriei.


Într-o perioadă în care arbitrii adiţionali nu se implică mai deloc în meciuri, lăsând toată responsabilitatea în seama centralului, Adrian Comănescu a dat dovadă de personalitate. Miercuri seara, în finalul jocului Pandurii - Steaua, la scorul de 0-0, Comănescu a semnalizat un henţ în careu făcut de Hora, care nu fusese observat de centralul Avram. Nicuşor Stanciu a înscris golul victoriei din penalty şi Steaua s-a impus la Severin cu 1-0. De remarcat şi eliminarea lui Mrzljak, din prima repriză. Echipa lui Edi Iordănescu s-a remarcat doar prin nervi şi ieşiri necontrolate, capitol la care din nou s-a detaşat Săpunaru.

După patru etape de play-off, Pandurii a rămas pe locul 3 în Liga 1, la trei puncte în spatele Astrei şi Stelei. Giurgiu are însă un meci mai puţin disputat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

01.04.2016 - 13:06Mircea: corectura....*ce spun

01.04.2016 - 13:04Mircea:ce sun cei de la pandurii despre arbitraj...apropo de meciul cu ASA??

01.04.2016 - 07:10valcean:Georgescule,tu esti stelist ca si Comanescu?!El a luat 2000 lei baremul,o sa fie premiat si de Becali,dar tu?Cei care se pricep spun ca a fost involuntar,jucatorul atins de minge fiind situat la mai putin de 2 m de jucatorul advers care a lovit mingea,iar tu ca a fost interventie excelenta?

01.04.2016 - 02:39elena:georgescule eu cred ca tu ai vazut alt meci

Pagina 1 din 1 (4 comentarii din 4)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...