Politică

Adrian Buşu, candidatul ALDE pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea

Ales consilier judeţean pe listele USL, fost vicepreşedinte PSD Vâlcea, Adrian Buşu va candida la alegerile locale din vară pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), dar din partea ALDE

Adrian Buşu va face parte din aceeaşi echipă cu Remus Grigorescu şi Gery Buşe, alţi doi consilieri judeţeni care au părăsit barca PSD în aceste zile. Dacă Remus Grigorescu a fost desemnat candidat ALDE pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, iar Gery Buşe, în prezent preşedinte ALDE Horezu, va încerca să obţină un mandat de primar în oraşul Horezu, Adrian Buşu se va bate la alegerile din iunie 2016 pentru funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea. Acesta susţine că atât el, cât şi ceilalţi doi colegi demisionari din PSD, vor continua să-i reprezinte pe vâlceni în Consiliul Judeţean, în ciuda promisiunilor actualului şef al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, că le va retrage sprijinul politic.

“Da, voi candida pentru funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea din partea ALDE. Atât eu, cât şi ceilalţi doi colegi ai mei vom rămâne consilieri judeţeni, întrucât la legerile din 2012 am fost aleşi pe listele USL, din care au făcut parte PSD şi ACD. Domnul Constantin Rădulescu nu are ce să facă decât să clevetească, pentru că noi rămânem consilieri judeţeni şi ne vom duce mandatul până la capăt, aşa cum i-am promis regretatului Ion Cîlea”, a declarat Adrian Buşu.

“Voi candida pentru funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea din partea ALDE. Atât eu, cât şi ceilalţi doi colegi ai mei vom rămâne consilieri judeţeni, întrucât la legerile din 2012 am fost aleşi pe listele USL, din care au făcut parte PSD şi ACD” - Adrian BUŞU, consilier judeţean.

Consilierul judeţean susţine că va încerca să coopteze în echipa sa oameni care n-au mai făcut politică, dar care s-au făcut remarcaţi prin activitatea profesională. Adrian Buşu este membru ALDE Vâlcea de aproximativ două săptămâni. Mai mulţi membri PSD Vâlcea şi-au anunţat intenţia, în luna martie 2016, de a candida la alegerile locale sub sigla ALDE, printre aceştia numărându-se şi aleşi social democraţi din sudul judeţului Vâlcea. De asemenea, echipa ALDE va fi întregită de câţiva liberali, printre care şi viceprimarul Eduard Vîrlan, care a făcut deja un pas important în acest sens.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...