Sport

Fotbal, Cupa României

Damila se califică, FC Olt şi CSM, aut

Dintre cele trei echipe oltene din eşalonul secund, doar nou-promovata Damila Măciuca a reuşit calificarea în faza a V-a a Cupei României. Echipa pregătită de Erik Lincar a avut un joc dificil la Mătăsari, unde la pauză era condusă cu 2-0. În partea secundă, Damila a împins meciul în prelungiri după golurile lui Voinea şi Posteucă(penalty). Cum şi după 120 de minute, scorul a rămas egal, 2-2, s-a trecut la executarea penaltyurilor, unde portarul vâlcenilor, Niculescu a parat două lovituri şi astfel Damila a câştigat cu 4-3. Sâmbătă, alb-verzii vor debuta în liga a II-a, la Drăgăşani, unde va avea ca adversară pe FCM Tg.Mureş.
Zgârcenia patronului Rufă s-a reflectat şi în faptul că CSM Rm. Vâlcea a tratat cu spatele competiţia KO şi a trimis la Tg.Jiu o echipă de juniori republicani, sub conducerea lui Dumitru Teleşpan, şeful Centrului de Copii şi juniori. În schimb, Pandurii II au primit întăriri de la prima echipă, de unde au venit Tătaru, Rada, Avramescu şi Lupu. Pandurii II s-a impus cu 8-0 după reuşitele lui Lupu 3, Avramescu, Orac, Fărcăşanu, Unguru şi Vlăduţi.
Derbyul judeţului Olt a fost tranşat surprinzător de FC Caracal, care a eliminat divizionara secundă FC Olt. Gazdele s-au impus cu 2-1, după reuşitele lui Preda(min.12) şi Niculescu(min 43), pentru oaspeţi marcând D.Ene(min.62). Astfel, echipa pregătită de Dan Oprescu dezamăgeşte în startul sezonului, în timp ce Caracalul arată ca o pretendentă la promovarea în al doilea eşalon. În schimb, Dantrenorul FC Olt, Dan Oprescu pare susţinut mai mult de legătura de sânge cu vicele Consiliului Judeţean şi mai puţin de rezultatele din sezonul trecut. În această vară, tehnicianul s-a despărţit cu uşurinţă de mulţi jucători valoroşi de Alro, preferându-i în schimb în lotul noii echipe a Slatinei pe foştii săi elevi de la FC Olt. Pentru Dan Oprescu, principala problemă o reprezintă defensiva, acolo unde nu mai este niciun ex-aluminist.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...