Sport

Liga I - CS Turnu Severin

Ciobotariu le-a tras din nou ţeapă severinenilor

Aşteptat la antrenamentul de marţi seara, Liviu Ciobotariu nu s-a mai prezentat la malul Dunării şi s-a dus la CSMS Iaşi.

Deşi oficialii nou-promovatei credeau că s-au înţeles la prânz cu Liviu Ciobotariu, fostul tehnician de la Dinamo n-a ajuns la antrenamentul pe care echipa severineană îl avea programat marţi, la ora 18! Conducerea CS Turnu Severin l-a aşteptat, în zadar, mai bine de un sfert de oră pe Ciobotariu în faţa Stadionului Municipal, iar în momentul în care a realizat că noul antrenor nu are de gând să-şi facă apariţia, secundul Florin Pârvu a condus şedinţa de de pregătire!
Oltenii au fost puşi într-o situaţie la fel de jenantă şi vara trecută. Deşi se înţelesese verbal cu Ciobotariu, antrenorul a fost întors din drum de telefonul lui Nicolae Badea, care i-a propus funcţia de principal la Dinamo Bucureşti! În cele din urmă, oficialii de la Dunăre l-au adus pe Cosmin Bodea, care, după doar 11 etape, a fost înlocuit cu Marian Bondrea. Marţi, la prânz, CS Turnu Severin a reziliat contractul cu antrenorul craiovean. Tot marţi, Silviu Bălace a rupt şi el înţelegerea cu CS Turnu Severin şi va semna cu ACS Poli Timişoara.
„A fost o discuţie telefonică cu Florin Prunea, în mare m-am înţeles cu Iaşiul, rămâne să discutăm acum termenii contractului. Am venit la Iaşi să semnez şi să preiau echipa. Turnu Severin este un capitol închis pentru mine, a fost doar o înţelegere verbală cu cei de acolo. Voi discuta şi cu antrenorul Ionuţ Popa în aceste zile despre echipă”, a declarat Liviu Ciobotariu la sosirea în Iaşi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...