Sport

Fotbal, Liga I, Dinamo Bucureşti - Pandurii Tg. Jiu 1-1 (1-0)

Pandurii, neînvinsă în play-off

Gorjenii au egalat în finalul meciului din deplasare cu Dinamo şi continuă să spere la un loc de preliminariile Ligii Campionilor

Pandurii au evoluat slab în prima repriză, în care nu au reuşit mai nimic pe faza ofensivă. Săpunaru este marele plus din defensiva gorjenilor, în timp ce Ropotan, Răduţ, Mrzlak sau Antal nu au arătat nimic. Dinamo a fost mai speculantă şi a marcat în minutul 38, când croatul Palic îl driblează scurt, din corp, pe internaţionalul pandurilor, Ropotan şi înscrie pentru 1-0.


Pandurii a oferit un fotbal mult mai consistent în partea secundă, pe care a dominat-o, ajutată şi de retragerea gazdelor.
În minutul 71 s-a petrecut cea mai controversată fază a meciului, când, în suprafaţa de pedeapsă, Hanca sare şi îl loveşte pe Acsinte, dar Cristi Balaj a fluierat fault în atac. Reluările TV au demonstrat că a fost un penalty clar, neacordat însă de Balaj. Apoi, Mihai Răduţ a tras peste poartă, din poziţie ideală. Trupa lui Edi Iordănescu a egalat în minutul 89, după o fază şnur pornită de la Stanca, Nicoară a centrat de pe dreapta, mingea a ajuns la Hora şi golgheterul pandurilor a înscris plasat, de la 12 metri. În prelungiri, cei doi antrenori ai Pandurilor au fost trimişi în tribună de acelaşi neinspirat Cristi Balaj. Cartonaş roşu a văzut şi Nicoară, care, după ce a fost faultat, a sărit şi a luat de gât un adversar.
În final, Pandurii a remizat în Ştefan cel Mare, 1-1, şi continuă să spere la locurile 1-2, care duc în preliminariile Ligii Campionilor. Neînvinsă în cele trei jocuri din play-off, echipa gorjeană trebuie să treacă peste problemele financiare din ultimul timp, dar şi peste starea de incertitudine care înconjoară sezonul viitor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...