Economic

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia vrea să mute sediul companiei la Bucureşti

PNL Gorj va protesta faţă de intenţia Consiliului de Supraveghere al CEO de a muta sediul companiei la Bucureşti

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal (PNL) Gorj au solicitat Primăriei Tg. Jiu acordarea autorizaţiei pentru un miting de protest care ar urma să aibă loc miercuri, 17 februarie, începând cu ora 17,00 în Piaţa Prefecturii din oraş.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma unor discuţii purtate de copreşedintele PNL Gorj, Tudor Barbu, cu responsabili de la Bucureşti, şi a altor discuţii avute la Târgu Jiu de către copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, există date certe privind intenţia Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia de a muta sediul companiei la Bucureşti, acest subiect fiind inclus deja pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului de Supraveghere.

„Partidul Naţional Liberal, filiala Gorj, se opune intenţiei Consiliului de Supraveghere al CEO de a muta sediul entităţii energetice la Bucureşti, intenţie pe care o catalogăm nepotrivită şi nejustificată, mai ales că iniţial acest punct nu fusese inclus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului. Ţinând cont de faptul că peste 80% din activitatea Complexului Energetic Oltenia se desfăşoară în judeţul Gorj şi acest judeţ îşi sacrifică relieful, infrastructura, dar şi sănătatea cetăţenilor, atunci firesc este ca sediul Complexului Energetic Oltenia să rămână la Târgu Jiu. Partidul Naţional Liberal, filiala Gorj, militează pentru ca toate locurile de muncă în această companie să fie ale gorjenilor, inclusiv impozitele şi taxele generate de salariile acordate de CEO”, se menţionează în comunicatul de presă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...