Sport

Marian Bondrea, înlocuit cu Ciobotariu

Severinul arde degeaba gazul prin Liga 1

Învinsă cu 2-0 în deplasarea de la Mediaş, echipa severineană a rămas în subsolul clasamentului, dar l-a demis pe Bondrea

După eşecul de la Mediaş, conducerea CS Drobeta Turnu Severin a decis ieri demiterea antrenorului Marian Bondrea, cel care reuşise performanţa promovării echipei. Noul antrenor va fi Liviu Ciobotariu, care ultima dată a fost la Dinamo Bucureşti. „Lipsa rezultatelor a dus la această decizie. Două puncte în şase etape e prea puţin, fiindcă lotul nu e chiar aşa de slab. Să sperăm că Ciobotariu va aduce suficiente victorii încât să ne salvăm de la retrogradare”, a spus vicepreşedintele Gheorghe Frăţică.

După prestaţiile promiţătoare din primele patru meciuri, jocul echipei lui Marian Bondrea a cunoscut un regres. Dacă etapa trecută de-abia a reuşit să egaleze în ultimele minute pe „U” Cluj, deşi ardelenii evoluaseră cu doi jucători în minus mai bine de o repriză, CS Turnu Severin a suferit cu Gaz Metan Mediaş cea mai drastică înfrângere a sezonului. La Mediaş, primul gol a scos încă o dată în evidenţă carenţele cuplului de fundaşi centrali Bălău - Dandea, care pare de neclintit, în pofida greşelilor repetate. Mijlocaşul Avram s-a distrat cu apărătorii echipei severinene şi a deschis scorul în minutul 19, la capătul unei acţiuni personale. Severinul n-a contat pe teren timp de o repriză, iar prima ocazie a oltenilor a venit de-abia în minutul 54, când şutul lui Vancea, uşor din unghi, a trecut pe lângă bară. Moutinho a avut şi el şansa golului, însă portarul advers s-a opus, iar pe final Astafei a punctat pentru 2-0, pe contraatac. Astfel, Severinul a rămas fără victorie, cu doar două puncte după şase etape şi ocupă locul 16.

Apărarea, călcâiul lui Ahile

"Am pierdut acest joc aşa cum le-am pierdut şi pe celelalte. Cred că victoria Mediaşului e meritată. Poate că gazdele nici nu au dorit să forţeze foarte mult.", Marian Bondrea, antrenor CS Turnu Severin

Bondrea a realizat hiba echipei sale, însă nu a luat măsuri. Nu i-a reţinut în lot pe mijlocaşii Olah şi Buleică, dar n-a operat modificări şi în defensivă, acolo unde cuplul Bălău-Dandea nu convinge. „Am pierdut acest joc aşa cum le-am pierdut şi pe celelalte. Cred că victoria Mediaşului e meritată. Poate că gazdele nici nu au dorit să forţeze foarte mult, pentru că atunci când au trebuit să dea gol, au şi reuşit. Nouă ne lipsesc foarte multe, repetăm aceleaşi erori: ocaziile pe care le avem le irosim cu foarte mare uşurinţă şi facem greşeli de începători în apărare. Se repetă aceleaşi greşeli cam la aceiaşi jucători. Am tot sperat că experienţa va creşte, că o să dispară teama de competiţie, dar m-am înşelat. Sunt dezamăgit, mi-am pus foarte multe întrebări, am căutat răspunsuri şi rezolvări, dar în van! Probabil că e o pasă din care chiar nu putem ieşi! E diferenţă între Liga 2 şi Liga 1, unde sunt jucători cu experienţă mai mare şi care valorează mulţi ban”, a declarat Bondrea.

Liviu Ciobotariu va debuta contra Ceahlăului

Noul tehnician, Liviu Ciobotariu va debuta pe banca echipei severinene în jocul de pe teren propriu, cu Ceahlăul. CS Turnu Severin nu-şi mai permite însă un rezultat negativ şi etapa viitoare, acasă, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, ţinând cont că următoarele meciuri vor fi şi mai dificile „Situaţia este delicată, urmează meciul cu Ceahlăul, apoi vin echipele din partea superioară a clasamentului. Avem la Vaslui, acasă întâlnim Rapidul, jucăm la CFR Cluj… Un program infernal. Noi la fiecare joc am sperat, ne-am propus să câştigăm, indiferent de adversar. Suntem o echipă care nu refuză jocul, care nu s-a cantonat în apărare”, a precizat Bondrea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...