Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Olt

FC Olt, invincibilă în amicale

FC Olt a rămas neînvinsă în amicalele disputate în această vară, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută pe terenul formaţiei Chindia Târgovişte

Antrenorul Dan Oprescu s-a declarat nemulţumit de joc, după un meci în care a utilizat fotbalişti ce au evoluat mai puţin în precedentele întâlniri. La Târgovişte, elevii lui Oprescu au întâlnit miercuri după-amiază Chindia, iar „principalul” Dan Oprescu spune că jocul disputat în compania dâmboviţenilor a fost unul de nivel scăzut.

„Începutul de meci le-a aparţinut gazdelor, care au şi avut câteva ocazii bune de a marca, după care jocul s-a mai echilibrat, iar la jumătatea primei reprize am avut şi noi câteva ocazii bune. Dar, per total, a fost un joc slab. 60-65 de minute am jucat cu jucătorii care au evoluat mai puţin în celelalte meciuri, unii s-au mişcat bine, alţii mai puţin bine”, a declarat Oprescu.
Deşi au jucat mai puţin în amicalele verii, unii dintre fotbaliştii utilizaţi la Târgovişte ar putea apărea în formula de start pentru noul sezon. „Unii dintre ei au demonstrat că pot intra în primul unsprezece, dar totuşi rămâne impresia generală a unui joc slab”, a punctat Oprescu.
FC Olt va disputa ultimul amical al verii pe 1 septembrie, atunci când va întâlni pe stadionul “1 Mai” formaţia CSM Râmnicu Vâlcea.

Caracal – Slatina, confruntare în Cupă

FC Olt dispută marţi primul meci oficial din acest sezon, în deplasare, cu cei de la FC Caracal, în faza a patra a Cupei României. Cele mai importante forţe fotbalistice ale judeţului Olt se vor afla faţă în faţă pe Stadionul “Parc”, miza fiind reprezentată de continuarea parcursului în actuala ediţie a Cupei României. Pentru slătineni, aceasta este prima partidă oficială a sezonului. „Principalul Dan Oprescu spune că jocul ar trebui câştigat în orice condiţii, deoarece elevii săi vor avea ca adversară o formaţie de eşalon inferior. „Atunci când întâlneşti o echipă de Liga a 3-a, trebuie să o baţi şi dacă te trezeşti noaptea din somn. Ar fi bine ca jucătorii noştri să ştie asta. Chiar dacă joci mai puţin, ar trebui să existe o diferenţă de valoare faţă de aceste echipe. Am stabilit o strategie pentru acest meci, vom vedea ce va fi pe teren”, a spus Oprescu.
Directorul sportiv al caracalenilor, Gigi Ilie, crede că echipa pregătită de Iordan Eftimie va da o replică importantă celor de la FC Olt.
„Prin prisma eşalonului în care se află formaţia din Slatina, este normal să fie favorită. Dar eu spun altceva, că jocul nu va fi uşor nici pentru noi, dar nici pentru ei. Asta cu certitudine pot spune, FC Caracal are o echipă competitivă”, a declarat Ilie. Partida dintre FC Caracal şi FC Olt Slatina se va disputa cu începere de la ora 17.30.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...