Sport

Fotbal, Liga a II-a,

Damila pierde testul cu Caracal

În ultimul test înainte de startul noului sezon, Damila a pierdut vineri seara jocul disputat pe teren propriu, la Drăgăşani, 0-1 cu echipa de Liga a III-a, FC Caracal. Circa 400 de suporteri au veni să îi susţină pe alb-verzi la primul joc pe terenul din Drăgăşani, acolo unde trupa lui Dan Niţu s-a mutat din această vară.
Fanii nu au avut însă prea multe de văzut, jocul fiind unul de uzură, foarte echilibrat, fără faze de poartă. Caracalenii au reuşit golul victorie în prelungirile partidei, după o bâlbâială a defensivei vâlcene. Din echipa pregătită de Erik Lincar au lipsit Codin, Bălan şi Pârvulescu, uşor accidentaţi.
Altfel, în aceste zile se lucrează intens la modernizarea stadionului din Drăgăşani, unde se montează scaune, se renovează vestiarul oaspeţilor şi se construieşte o sală de conferinţe, totul urmând a fi gata până la primul joc, cu FCM Tg.Mureş.
Damila: Botaş-Samson, I. Stoica, Posteucă, E.Stoica-Melcea, Săceanu, Iordache- Ad.Popa, Voinea, B.Geantă. Au mai jucat Niculescu, Amet, Hlincă, Bucuroaia, Lircă, Iancu, Rogozan, Roman, Militaru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...