Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Schumacher sau Coroian, pentru alb-albaştri

Rufă are de ales între doi tehnicieni tineri

După plecarea lui Alin Artimon, Imilian Şerbănică a fost antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea doar două zile, după care a renunţat. Tehnicianul a anunţat conducerea clubului că renunţă, din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama sa, care necesită supraveghere permanentă. ”Varianta Şerbănică nu mai este de actualitate, problemele personale l-au făcut să renunţe să mai vină la Vâlcea. Oricare ar veni, îi va fi foarte greu după Artimon, care a lăsat aici o impresie excelentă tuturor” a spus directorul executiv al clubului, George Pirnea.
Favoritul lui Rufă este Constantin Schumacher, demis ultima dată de la Juventus Colentina. Schumacher a fost prezent la amicalul cu Mioveni, scor 0-2 şi va fi în tribună şi sâmbătă dimineaţa, la testul de la Ştefăneşti. Cea de-a doua variantă este Cristi Coroian, tehnicianul de la Gloria II Bistriţa. ”M-am înţeles cu Schumacher şi Coroian, dar încă nu m-am decis pe care dintre ei să îl iau” a spus patronul Cătălin Rufă.
Din păcate, plecarea lui Artimon se va răsfrânge probabil negativ în privinţa calităţii jocului dar şi a rezultatelor din sezonul viitor. Suporterii vâlceni pregătesc un protest la adresa lui Rufă, care va avea loc cu prilejul primului meci de campionat, de la Piteşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...