Sport

Dan Oprescu, la reunirea echipei din Turnu Măgurele

Antrenorul Dan Oprescu şi o parte din fotbaliştii Slatinei se prezintă marţi la reunirea formaţiei Sporting Turnu Măgurele, care activează în Seria C3.
După desfiinţarea Slatinei, antrenorul Dan Oprescu va ajunge marţi la reunirea echipei de Seria C3, Sporting Turnu Măgurele, cu care ar putea semna un contract. Tehnicianul va merge la Turnu Măgurele însoţit de câţiva dintre jucătorii importanţi de la Slatina, precum Verdeş, C. Dinu, Ad. Popa, Covalschi şi Precup. Este aşteptat la echipă şi fostul mijlocaş de la CSM, Florian Pârvu, care mai întâi merge să discute un contract în Germania şi dacă nu se concretizează, vine sub comanda lui Dan Oprescu.
Câţiva dintre foştii jucători ai Slatinei au ajuns deja la Liga I, fapt care face din Dan Oprescu unul dintre tehnicienii cu ochi excelent la creşterea juniorilor. Astfel, Căpăţână şi Fl. Ştefan au semnat cu Voluntari, în timp ce Rogoveanu a ajuns la Chiajna. Banii încasaţi din transferuri vor fi opriţi de Fisc, în contul datoriei clubului Inter Olt.
Echipa din Teleorman a terminat turul pe locul 5, cu 20 de puncte, la şapte puncte în urma locului 2, Dinicu Golescu Câmpulung. Cum liderul Inter Olt s-a desfiinţat, lupta pentru promovare se va da între SCM Piteşti şi Turnu Măgurele, formaţii care s-au întărit în această iarnă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...