Eveniment

Pericol de explozie pe strada Dacia de la o conductă de gaz

Panică printre locatarii blocurilor din zona magazinului Lidl de pe strada Dacia, duminică seara, din cauza unei conducte de gaz ruptă în urma unui accident rutier. Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, vinovat fiind, din primele cercetări ale poliţiştilor, conducătorul unui autoturism marca Opel care nu a acordat prioritate altui conducător auto, care conducea un BMW şi, astfel, acesta din urmă a intrat într-o ţeavă de gaze, avariind-o serios. În urma coliziunii a rezultat şi vătămarea corporală a două femei de 49 şi 20 de ani, diagnosticate cu TCC acut, hematom, contuzie abdominală, respectiv traumatism cranio-facial.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului vinovat de producerea accidentului.


Strada Dacia a fost blocată aproape o oră pentru a permite echipei de la Distrigaz să remedieze avaria, spre nemulţumirea locatarilor, care, speriaţi de bubuitură şi de mirosul puternic de gaz emanat în atmosferă, au ieşit în stradă. Aceştia susţin că echipa de la Distrigaz a ajuns după mai bine de o jumătate de oră la locul accidentului, punându-le în pericol siguranţa. Autorităţile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...