Administraţie

Judeţul Vâlcea va beneficia de un Centru Naţional de Informare Turistică

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Vâlcea au lansat azi proiectul „Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică în judeţul Vâlcea”, ce are ca perioadă de implementare o perioadă de 14 luni.

Proiectul constă în crearea unui Centru de Informare Turistică amplasat în municipiul Râmnicu Vâlcea, parte a unei reţele naţionale de centre de informare şi promovare turistică în zone cu potenţial turistic ridicat. De asemenea, proiectul îşi propune să asigure un grad cât mai mare de acoperire a cererii de informaţii turistice şi să îmbunătăţească capacitatea de informare turistică locală şi regională, în condiţiile inexistenţei sau existenţei sporadice a altor centre de informare la nivel de judeţ şi regiune.

Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 1.213.241,95 lei. Odată cu implementarea proiectului, autorităţile judeţene se aşteaptă să crească numărul de turişti şi tour operatori care apelează la serviciile Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din judeţul Vâlcea cu peste 25 la sută.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...