Administraţie

Primăria Râmnicului vrea să creeze o arteră de legătură între strada Petrişor şi Antim Ivireanul

În cadrul viitoarei şedinţe a Consiliului Local Municipal se va propune spre aprobare Studiul de Fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru o investiţie importantă în zona de Sud a municipiului, respectiv crearea unei artere de legătură între strada Petrişor şi strada Antim Ivireanul.

Propunerea Executivului local vizează realizarea unei artere de circulaţie auto şi pietonală în lungime de 110 m, cu lăţimea de 6,5 m şi cu două benzi – respectiv o bandă, parţial – de circulaţie. Noua stradă se va face prin dezafectarea scărilor de acces existente în prezent şi va avea prevăzute trei parcaje, cu capacităţi de 29, 10 şi 26 locuri de parcare.

Crearea acestei noi artere de circulaţie este motivată de faptul că, la momentul actual, accesul în Cartierul Petrişor se face doar pe strada Inăteşti, iar în cazul blocării acestei străzi accesul autovehiculelor în şi dinspre cartier devine imposibil. În conformitate cu Studiul de Fezabilitate ce va fi propus spre aprobare, realizarea bretelei de legătură între străzile Petrişor şi Antim Ivireanul este estimată la aproximativ 500 mii le (cu TVA), iar durata de execuţie va fi de şase luni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...