Sport

Fotbal, Liga a III-a

Dan Oprescu şi 8-9 jucători de la Slatina, în discuţii cu SCM Piteşti

După ce a susţinut de unul singur pe Inter Olt Slatina în turul campionatului Seriei C3, Ionuţ Ivan caută o alternativă cât mai bună pentru antrenorul Dan Oprescu şi jucători.

Deşi este lider în Seria C3, Slatina este în mare măsură desfiinţată, după ce promisiunile făcute în vară de autorităţile locale, de a susţine material echipa, nu s-au materializat.

Astfel, preşedintele de la Inter Olt, Ionuţ Ivan este astăzi la Piteşti, unde discută transferul la pachet la SCM al antrenorului Dan Oprescu, alături de 8-9 jucători. ”SCM Piteşti este o variantă pentru Dan Oprescu şi jucători. Dan Oprescu a avut performanţe în ultimele două sezoane în Liga a II-a, iar acum ar fi promovat lejer. Eu mi-am dat acordul ca el şi o parte din jucători să meargă la Piteşti, rămâne ca cei de la SCM să discute în Consiliul de Administraţie şi să ia o decizie în acest sens. Dacă merge la Piteşti, Dan Oprescu ia acolo ce jucători doreşte” a declarat Ionuţ Ivan. Printre jucătorii slătineni care ar urma să meargă la Piteşti sunt Verdeş, Precup, C.Dinu, Covalschi, Ad.Popa, Rogoveanu sau Fl.Ştefan.

Actualul tehnician al SCM Piteşti, Constantin Schumacher va prelua echipa de Liga I, Petrolul Ploieşti, cu care a ajuns la un acord verbal de câteva zile. Cum Mihai Stoichiţă s-a despărţit de Petrolul, Schumacher va merge aproape sigur la Liga I. Fostul secund al lui Rădoi la Steaua, Nicolae Dică este şi el în negocieri cu Slatina.

SCM Piteşti a terminat turul în C4 pe locul 7, cu 20 de puncte şi ţinând cont că liderul Slatina se desfiinţează, este la doar şapte puncte distanţă de echipa de pe locul 2, Dinicu Golescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...