Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

CSM a spulberat Sportul II

Constantin Schumacher se pregăteşte să preia banca tehnică

CSM Rm. Vâlcea a câştigat miercuri seară cu 4-0 amicalul cu Sportul Studenţesc II, o echipă de Liga a III-a compusă din copii şi juniori. Surprinzător, tehnicianul care urma să preia CSM-ul după demisia lui Artimon, Imilian Şerbănică nu a fost prezent la meci, acesta fiind plecat acasă, având mama bolnavă. Şerbănică a anunţat că revine la echipă, dar este posibil să renunţe la preluarea alb-albaştrilor, iar în tribună şi-a luat notiţe Constantin Schumacher, ultima dată demis de la Juventus Colentina, acesta părând a fi noul tehnician.
Vâlcenii au făcut o partidă destul de slabă, dar au întâlnit un adversar foarte modest, Sportul Studenţesc II fiind o echipă de copii, în care cel mai mare jucător abia a ajuns la majorat. Cu secundul Cristi Lazăr pe bancă, CSM a punctat de 3 ori în primele 25 de minute, prin reuşitele lui Vasile, Plecanciuc şi Eremia, după care a slăbit ritmul. Oficialii vâlceni au tras o sperietură mare după ce NKongue a fost accidentat de intrarea unui jucător de la Sportul II, originar din Vâlcea, M.Popa. Camerunezul a cerut înlocuirea dar, din fericire, accidentarea nu este gravă.
În partea secundă, Cristi Lazăr a introdus rezervele, printre care şi rebelii Daouda şi Traore. Vâlcenii au mai înscris o dată prin Niculescu, jucătorul care a declanşat cearta dintre fostul tehnician Artimon şi patronul Rufă. Spre final, vâlcenii au primit şi un penalti, care a fost irosit cu nonşalanţă de Prodan, un alt jucător venit în probe pe baza prieteniei dintre tatăl său şi patronul Rufă. De altfel, CSM pare să îşi contureze lotul doar pe prieteniile patronului, de unde au apărut Baruch, Nicolescu sau Prodan, jucători care nu pot ajuta cu nimic echipa la ora actuală.
Îngrijorător este faptul că principalul acţionar, Rufă nu este capabil să transfere jucători buni, care să întărească lotul, simţindu-se din plin în special lipsa unui portar. Peste toate, marea pierdere este cea antrenorului Artimon, cel mai bun tehnician văzut la Vâlcea în ultimii ani fiind prea puţin apreciat de un patron care nu are nimic în comun cu fotbalul de performanţă.

CSM: Dozescu-Eremia, Plecanciuc, I.Popescu, Vătăjelu-Pârvu, S.Popescu, Nicolae-Vasile, NKongue, Văduva. Au mai jucat Baruch, Dumitraşcu, Al.Ionescu, Scărlătescu, Nicolescu, Traore, Daouda, Prodan, C.Stoica.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...