Sport

Gala sportului vâlcean

Karateka Bogdan Gogoloşi, cel mai bun sportiv vâlcean din 2015

Gala Sportului Vâlcean şi-a desemnat joi laureaţii, în cadrul unei festivităţii superbe organizate de DJTS, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Judeţean, la Restaurantul Paradis Royal Events.
Sportivi, antrenori, angajaţi DJTS şi oficialităţi locale s-au distrat de minune într-o gală care a impresionat prin reuşita organizatorică.

Primii 10 sportivi au fost departajaţi de conducerea DJTS, conform punctajului impus de MTS.
Laureatul serii a fost karateka de la CS Chimia, Bogdan Gogoloşi (20 ani), care a impresionat prin titlul de campion şi vicecampion mondial la seniori,dar şi campion naţional. Cu trei medalii la Mondial şi două medalii la Europene, la care s-au adăugat şapte medalii naţionale, tânărul Bogdan Gogoloşi, pregătit de Paul Dinu, devine pentru prima dată în carieră sportivul numărul unu al Vâlcii. Deşi karate nu este sport olimpic, rezultatele excelente obţinute în acest an de Bogdan Gogoloşi l-au propulsat în fruntea topului.
Pe locul 2 s-a situat atletul Rareş Toader, legitimat tot la Chimia, care este vicecampion european de juniori, campion balcanic de juniori şi campion naţional de tineret. Rareş Toader rămâne marea speranţă a Vâlcii pentru Olimpiada de anul viitor.
Podiumul a fost completat de atletul Valentin Drăguşin de la CN Brătianu Drăgăşani, antrenat de Cristian Orza. Drăguşin a fost campion balcanic de juniori şi campion naţional de tineret.

Au fost premiate şi echipele de club: CSM (fotbal), HCM (handbal), CN Energetic (handbal), Chimia (handbal) şi CNMB (volei).

TOP 10 SPORTIVI VÂLCENI AI ANULUI:

1. Bogdan Gogoloşi (karate) –CS Chimia – antrenor Paul Dinu
2. Rareş Toader (atletism) – CS Chimia – antrenor Ioan Zanfirache
3. Valentin Drăguşin (atletism) – CN Brătianu Drăgăşani – antrenor Cristian Orza
4. Sorina Matei (haltere) – CS Chimia – antrenor Dinu Gheorghe
5. Adrian Zgavarogea (box) – CSS Rm.Vâlcea – antrenor Marius Băluţă

Bogdan Deac (şah) - Şah Club Rm.Vâlcea – antrenor Herving Varlan

6. Alexandru Măndică (lupte) – CS Chimia – antrenor Cornel Lupu
7. Andreea Bîlă (karate) – CS Chimia – antrenor Paul Dinu
8. Paul Dinu (karate) – CS Chimia – antrenor Constantin Daneş

Silviu Ghiţă (karate) – CS Chimia – antrenor Paul Dinu

9. Lucian Purece (fotbal-tenis) Marius Stoenică (fotbal-tenis) – CS Chimia- antrenor Cristi Lazăr
10. Ştefan Serafim (kempo) – CS Chimia – antrenor Constantin Daneş

Diplome de merit au primit Gheorghe Joiţa, Constantin Ariciu, Gheorghe Nadolu, Petre Berbecaru şi regretata Viorica Enescu. Arbitrii au primit şi ei diplome pentru activitatea la nivel naţional din acest an: Adrian Comănescu (fotbal), Iuliana Demetrescu (fotbal), Florin Păunescu (fotbal), Marius Badea (fotbal), Cătălin Buşi (fotbal), Marius Dănuleţ (handbal), Mihnea Iordache (handbal) şi Adrian Besoi (volei).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...