Politică

PNL Dolj şi-a prezentat candidaţii pentru primăriile din judeţ şi CJ

Partidul Naţional Liberal şi-a prezentat, vineri, la Craiova, în prezenţa co-preşedinţilor Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, candidaţii pentru primăriile din judeţ şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.
Deputatul Mihai Voicu, copreşedinte al PNL Dolj, a afirmat că prezentarea candidaţilor reprezintă primul pas într-o bătălie foarte grea, iar cei doi atacanţi ai echipei de candidaţi PNL sunt Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primăria Craiova, şi Nicolae Giugea, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj. „Noi, cei care vorbim azi, suntem nişte simple ajutoare în această campanie, parteneri şi prieteni şi mai puţin şefi sau conducători. Este o bătălie grea, însă acest judeţ îşi va schimba în 2016 decisiv şi pentru foarte mult timp culoarea conducerii, pentru că este momentul să se întâmple acest lucru”, a mai spus Voicu.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, copreşedinte al PNL Dolj, a afirmat că în Dolj cele două formaţiuni politice care au fuzionat în noul PNL, separat, au contat, însă nu au condus niciodată judeţul.


„În istoria noastră, separat, am contat în acest judeţ. Acum suntem împreună şi datoria noastră de oameni politici este să câştigăm alegerile: să avem preşedinte în CJ, să avem majoritate în CJ, să avem primar în Craiova şi în majoritatea localităţilor din Dolj. Din păcate, în acest judeţ a condus stânga de 25 de ani şi, din păcate, suntem pe ultimele locuri: sărăcie, lipsă de locuri de muncă, o agricultură care nu merge aşa cum ar trebui să meargă, infrastructură”, a spus Marinescu în faţa candidaţilor şi a membrilor prezenţi la evenimentul care a avut loc la Centrul Multifuncţional Craiova.
“Doljenii ne-au arătat că sunt primii dintre olteni! Deocamdată la lansarea candidaţilor liberali, dar sunt şanse mari să arate acest lucru şi în alegeri. În frunte cu Pavel Badea pentru Primăria Craiova şi cu Nicolae Giugea pentru Consiliul Judeţean, echipa PNL Dolj a dovedit că e mobilizată, solidă, gata să intre în teren şi să joace la victorie. Cât priveşte PSD, sunt convinsă că în jumătate de an, în multe localităţi din Dolj, va fi valabilă vechea constatare oltenească: fuse şi se duse!”, a declarat Alina Gorghiu, copreşedintele PNL.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...