Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

”Vreau să îl fac uitat pe Artimon”

Vechi prieten cu patronul CSM-ului, Cătălin Rufă, Imilian Şerbănică a condus luni seară primul său antrenament la Vâlcea.

Noul tehnician lasă impresia unui bunic bonom, care spune poveşti nepoţilor la gura sobei. În schimb, majoritatea jucătorilor au părut extrem de afectaţi de plecarea lui Artimon, excepţie făcând probabil stranierii Daouda şi L.Traore, care au scăpat de pedeapsa fostului tehnician şi au revenit la antrenamentele echipei. De remarcat că secundul Cristi Lazăr şi antrenorul cu portarii Robert Tufişi au rămas în funcţii.
Dat afară în iarnă de la Astra II Giurgiu, Imilian Şerbănică speră să nu aibă soarta altor apropiaţi ai patronului, precum Laurenţiu Tudor sau Marius Mitu şi şi-a propus o misiune aproape imposibilă, de a îl face uitat pe fostul tehnician. ”Artimon şi-a ales drumul său, nu l-am dat eu afară, menirea noastră, a antrenorilor, este să fim schimbaţi. Dacă o să am rezultate, fanii îl uită pe Artimon, eu o să muncesc mult şi aş vrea şi bine, să pot să îl ajut pe Rufă, cu materialul clientului, poate vom mai aduce un portar şi un fundaş”.
Şerbănică speră într-o colaborare bună cu Rufă, lucru ce pare imposibil pentru un tehnician care are personalitate. ”Nu ştiu cum voi reacţiona dacă patronul îmi va cere să fac echipa într-un anume fel, dar eu caut mereu să fac cel mai bun unsprezece, asta cred că vrea şi patronul. Eu fac meseria asta de 20 de ani, am antrenat şi în Liga I la Sportul, iar în Liga a II-a am avut contracte care în general le-am dus la capăt, doar Brăila m-a dat afară, cu opt etape înaintea finalului campionatului. Dacă meseria mea nu se loveşte cu pretenţiile patronului, asta este…”.
Tehnicianul l-a dat de gol pe Rufă că se pregătea venirea sa încă din urmă cu o săptămână. Şerbănică a fost la primul meci amical cu Mioveni, scor 1-1, semn că apoi, cunoscând personalitatea lui Artimon, care nu acceptă imixtiuni, Rufă a forţat despărţirea de fostul tehnician. ”Am fost ca suporter la jocul cu Mioveni, echipa este bunicică, dar acum vin ca antrenor şi sunt interesat să repar ce nu e bun. Cătălin a vrut de multe ori să mă ia, şi la Snagov şi la Vâlcea, dar eram paraleli, când eram eu liber, avea el antrenor şi invers ”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...