Sport

Slatina, campioană de toamnă

Inter Olt Slatina a rămas campioană de toamnă în Seria C3, deşi a pierdut surprinzător la Titu, 0-1 cu Urban

Inter Olt era mare favorită în deplasarea de la modesta Titu, însă problemele majore ale clubului şi-au pus amprenta pe evoluţia echipei. Trupa lui Dan Oprescu a pierdut, scor 0-1, însă a rămas pe primul loc, beneficiind de faptul că rivala Câmpulung a cedat şi ea la Concordia II. Unicul gol al meciului de la Titu a fost marcat în minutul 62 de către Constantinescu.


Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, a reproşat lipsa de atitudine a echipei, una explicabilă, însă, ţinând cont de restanţele salariale existente la jucători. “Am făcut deplasarea doar ca să facem act de prezenţă. Majoritatea sunt jucători tineri, ar fi trebuit să aibă o motivare intrinsecă, asta demonstrează că mai au mult de lucrat ca să ajungă să facă pasul spre fotbalul mare. Şi jucătorii cu experienţă, care până acum au avut ambiţie, au căzut şi ei pradă atitudinii majorităţii. De data asta atitudinea a lăsat de dorit. Indiferent care va fi deznodământul şi viitorul lor, nimeni nu apreciază aşa ceva. Îmi pare rău că n-am reuşit să-i motivez suficient, să încununăm parcursul bun obţinut în condiţiile pe care le ştie toată lumea, cu o ultimă victorie. Din punctul meu de vedere, eşecul de la Titu umbreşte acest parcurs. Dar, ce rost are să faci atâtea sacrificii pentru o echipă a cărui oraş nu te merită!?”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu. Tehnicianul este pe picior de plecare, alături de jucători, care îşi caută deja alte echipe.
Deoarece autorităţile locale au refuzat să susţină financiar echipa, Inter Olt are toate şansele să se desfiinţeze în iarnă. Singurul finanţator, Ionuţ Ivan, a ajuns la fundul sacului, iar lipsa de reacţie a Primăriei şi Consiliului Judeţean faţă de o echipă în prag de promovare poate pune lacătul pe fotbalul slătinean.

Motru, singura echipă olteană victorioasă

În Seria C4, Minerul Motru a obţinut succesul în derby-ul oltean cu Pandurii II, scor 1-0. ACSO Filiaşi a reuşit un rezultat pozitiv, 0-0 cu Naţional Sebiş, echipă care se luptă pentru promovare. CS U II Craiova a pierdut pe terenul liderului, 0-1 la Timişoara, cu ASU Poli. În clasament, Pandurii II este pe locul 8 (15 puncte), Motru pe 9 (14 puncte), CS U II Craiova pe 13 (11 puncte) şi Filiaşi pe 14 (8 puncte).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...