Politică

Mehedinţi: subprefectul ar putea lua locul prefectului

În cărţi pentru înlocuirea prefectului Nicolae Drăghiea mai sunt secretarul primăriei Orşova, Marian Boţilă, precum şi fostul prefect Constantin Săceanu

Prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, a intrat în colimatorul şefilor din Bucureşti, dar şi din USL Mehedinţi, după scandalul naţional prin care a dorit cu orice preţ să-şi pună pe fiica sa Irina, participant la emisiunea ,,Burlacul”, directoare la Liceul Pedagogic din Severin. Din acest motiv, dar şi din cauza faptului că nu mai ascultă de cei care l-au pus în funcţie, Drăghiea ar putea fi schimbat.

Primul în cărţi se află subprefectul Octavian Tuţu, care ar fi agreat nu numai de organizaţia PNL Mehedinţi, dar şi de către ministrul liberal Radu Stroe. Mişcarea ar fi ca Tuţu să fie promovat prefect, iar Drăghiea să fie retrogradat subprefect. Mai există scenarii în care Drăghiea ar putea fi schimbat din funcţie cu fostul prefect Constantin Săceanu ori cu secretarul Primăriei Orşova, Marian Boţilă, un om foarte bine văzut de către conducerea PSD Mehedinţi. Întrebat dacă va fi schimbat din funcţie, prefectul Nicolae Drăghiea a dat un răspuns sarcastic: „Să ştiţi că nu port pamperşi, ca să mă schimbe cineva. Mă schimb singur. Cât va fi nevoie de mine aici, nu voi fi schimbat. Şi să ştiţi un lucru, nu mă interesează această problemă decât în măsura în care ar afecta altceva. Nu am venit să rămân o mie de ani. Oricum, în momentul în care ai acceptat o funcţie, mai devreme sau mai târziu vei fi fostul, aşa că nu asta este problema. Şi am unde să mă întorc, eu sunt înalt funcţionar public, inspector guvernamental, profesor. Nu am fost şi nu sunt legat de funcţie decât sentimental”, a răspuns prefectul Nicolae Drăghiea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...