Sport

Slatina, din nou lider

La un pas de desfiinţare din cauza nepăsării autorităţilor locale, Inter Olt Slatina a revenit pe primul loc, după succesul de la Piteşti, 1-0 cu SCM

Golul victoriei oltenilor din Trivale a fost marcat de golgheterul echipei, Bobi Verdeş, în minutul 54. În urma succesului înregistrat la Piteşti, Slatina a revenit în postura de lider al seriei, profitând de eşecul contracandidatei Câmpulung la Voluntari II. Inter Slatina are două puncte avans faţă de Dinicu Golescu Câmpulung şi trei faţă de Afumaţi.
Antrenorul echipei slătinene, Dan Oprescu, îşi apreciază jucătorii pentru angajamentul de care dau dovadă, în ciuda problemelor financiare. „Băieţii dau în continuare dovadă de caracter. Au vrut să demonstreze că atunci când intră pe teren, îşi fac datoria de jucători profesionişti. Este o palmă la adresa autorităţilor locale. E inadmisibil să rămâi impasibil la ceea ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât cei care administrează acest oraş au datoria să se ocupe şi de sport şi cultură. Sunt mulţumit de joc, cel puţin 70 de minute am dominat partida. Ne-am relaxat puţin la un moment dat, dar am avut foarte multe ocazii de a marca”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...