Actualitate

Gorj: Cluburile, barurile şi discotecile din judeţ, verificate de autorităţi

Primăria municipiului Târgu-Jiu a demarat, luni dimineaţa, o serie de controale la cluburile şi barurile din oraş pentru a verifica dacă respectivele locaţii îndeplinesc toate condiţiile de funcţionare, a declarat într-o conferinţă de presă directorul tehnic al instituţiei, Marius Ionescu.


Potrivit sursei citate, reprezentanţii Compartimentului Avize şi Autorizaţii, alături de cei ai Poliţiei Locale Târgu-Jiu, verifică modul de funcţionare al locurilor frecventate de tinerii din oraş.
„(...)Vom înteţi toate aceste controale atât cât permite legislaţia din punct de vedere al Primăriei şi al Poliţiei Locale. Nu putem să ne dăm cu părerea dacă au o singură ieşire sau mai multe cluburile, trebuie să aibă toate avizele necesare pentru funcţionare în funcţie de activităţile pe care le-au declarat. Celelalte instituţii trebuie să verifice aceste lucruri, deja am demarat aceste controale, au fost inventariate şi echipe de la Compartimentul Avize şi Autorizaţii cu Poliţia Locală, au trecut la verificare, dar se fac şi în funcţie de programul respectivelor baruri sau cluburi”, a spus Marius Ionescu.
În context, prefectul judeţului, Alin Văcaru, a precizat că va avea în cursul zilei o întâlnire cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean în vederea efectuării, de către echipe mixte, de controale amănunţite la cluburile şi discotecile din judeţ. „Am convocat o şedinţă cu ISU, jandarmii şi Poliţia, câte cluburi avem, câte discoteci, vom face un control mai amănunţit, inclusiv dacă stingătoarele funcţionează. Vom face un control mai amănunţit, asta nu înseamnă că nu s-a făcut şi până acum, dar acum va fi mai amănunţit”, a spus Alin Văcaru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...