Sport

Slatina dă dovadă de caracter

Inter Olt Slatina a câştigat sâmbătă, 3-1 cu Voluntari II, şi rămâne la un singur punct de liderul Câmpulung

Cu jucători neplătiţi, cu echipa aflată în pragul desfiinţării după ce autorităţile locale au refuzat să se implice, fotbaliştii de la Slatina au dat dovadă de caracter. Inter Olt a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu Voluntari II, printr-o dublă a lui Bobi Verdeş şi un autogol al oaspeţilor. Slatina rămâne pe locul 2, la un singur punct în urma liderului DG Câmpulung.
Antrenorul Slatinei, Dan Oprescu, este gata să părăsească echipa în iarnă, după ce sacrificiile făcute de el în vară sunt ignorate de autorităţile locale. Până acum, echipa a fost ţinută doar de eforturile preşedintelui Ionuţ Ivan, care şi-a vândut şi maşina personală pentru a susţine echipa.


”În vară, împreună cu jucătorii, am refuzat mai multe oferte şi regretăm, deşi eu eram convins că Slatina nu merită aceşti băieţi extraordinari, care au demonstrat că au caracter. A fost decizia luată împreună să rămânem la Slatina, îmi pare rău că am făcut această alegere. Am rămas la Slatina doar pentru că primarul a promis ferm că va ajuta financiar echipa, dar promisiunile nu s-au respectat. Nu se vrea fotbal la Slatina, pentru că autorităţile nu vor să se implice. Echipa nu are alte datorii, am promova sigur dacă am fi ajutaţi. La anul, Slatina urma să aibă echipă în Liga a II-a, nu înţeleg de ce nu se vrea”, a declarat Dan Oprescu.
”Eu sunt neplătit de şapte luni, n-am venit să ne îmbogăţim, am venit la Slatina să aducem bani de acasă. Să le fie ruşine autorităţilor locale că şi-au bătut joc, mie nu mi-e greu să-mi găsesc echipă, ci de nişte copii. Am aproape 200 de meciuri jucate la Liga I, vreo 300 la Liga a II-a şi nu permit nimănui să vorbească despre mine când habar nu au de fotbal”, a declarat Bobi Verdeş (foto).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...