Sport

Fotbal, Liga a III-a

Inter Olt Slatina s-ar putea desfiinţa în iarnă!

Jucătorii şi conducătorii echipei Inter Olt Slatina au decis astăzi, într-o şedinţă, să continue activitatea până în iarnă, deşi autorităţile locale au refuzat să finanţeze clubul.

Neplătiţi de câteva luni, fotbaliştii de la Slatina puteau opta azi pentru desfiinţarea echipei, iar conducerea ar fi retras imediat echipa din campionat. Cum autorităţile locale din Slatina au anunţat ieri în mod categoric că nu vor sprijini echipa, formaţia se va desfiinţa în iarnă. Ar fi al doilea abandon consecutiv pentru echipa de pe malul Oltului, după cel petrecut în primăvară, când FC Olt s-a retras din Liga a II-a, după imputarea de către Fisc a unor datorii mai vechi.

Până acum, Inter Olt a fost înfiinţată şi susţinută financiar după puteri de preşedintele clubului, Ionuţ Ivan. Formaţia antrenată de Dan Oprescu este pe locul 2 în Seria C3, la doar un punct de liderul Câmpulung şi, dacă ar avea stabilitate financiară, ar fi principala favorită la promovarea în Liga a II-a.

În vară, autorităţile locale au promis că vor sprijini financiar acest proiect, Ionuţ Ivan a înfiinţat Inter Olt, un club fără nicio datorie, însă Primăria şi Consiliul Local nu au alocat niciun leu până acum. Pe baza promisiunilor făcute de autorităţile locale, antrenorul Dan Oprescu şi mulţi dintre jucători au optat în vară să continue la Slatina, o decizie care până acum se dovedeşte total neinspirată. Dacă la fotbal Primăria nu vrea să aloce niciun leu, CSM Slatina primeşte un buget anual de 30 miliarde lei vechi. Majoritatea banilor se duc la echipa de handbal feminin, care activează în eşalonul secund şi care se chinuie fără succes de câţiva ani să promoveze.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...