Sport

Neputincioşi în Liga 1

CS Turnu Severin n-a găsit calea succesului nici după meciul cu „U” Cluj, în care a evoluat cu 2 jucători în plus încă din prima repriză. Conduşi din minutul 7, oltenii de la Dunăre de-abia au reuşit să egaleze pe final şi au rămas pe locul 16.

Nou-promovată în Liga 1, echipa severineană şi-a demonstrat neputinţa în etapa a V-a. Cu Universitatea Cluj a fost cea mai slabă prestaţie a elevilor antrenaţi de Marian Bondrea în acest sezon, în pofida punctului obţinut, primul pe propriul teren. Nici măcar ajutorul oferit de arbitrul craiovean Sebastian Colţescu, care a eliminat doi jucători de la oaspeţi, în minutul 18, respectiv 43, pentru cumul de galbene, văzute de Vasile Gheorghe şi Alex Dos Santos, n-a fost suficient ca CS Turnu Severin să obţină prima victorie în Liga 1. „U” Cluj a izbutit să deschidă scorul încă din minutul 7, când Viorel Dinu a punctat dintr-o lovitură liberă, de la 25 de metri. Ocazia cea mai mare a meciului s-a consemnat însă în minutul 30, când mingea a lovit în două rânduri bara, la şutul lui Moutinho, din 25 de metri, urmat de reluarea lui Thomas, din 3 metri. În superioritate numerică, gazdele au practicat un joc haotic, fără idei la construcţie. Majoritatea acţiunilor de atac s-au limitat la centrări disperate. Surprinzător, nici Bondrea n-a abordat un stil mai ofensiv, schimbările alese stârnind nemulţumiri în rândul suporterilor. Doar introducerea, pe final, a lui Paul Abba, s-a dovedit inspirată, atacantul nigerian marcând în minutul 83, la capătul unei faze de carambol. S-a încheiat 1-1 şi CS Turnu Severin pare deja condamnată la retrogradare. „Păcat că n-am reuşit nici de data aceasta să spargem gheaţa, să obţinem prima victorie în Liga 1! Deşi am avut superioritate numerică încă din prima repriză, abia am reuşit să luăm un punct pe final. După golul primit rapid, am controlat meciul, am dominat, am avut ocazii, dar nu am fost la fel de inspiraţi la finalizare. La pauză, jucătorilor li s-a cerut să aibă cât mai multe centrări, acţiuni mai rapide, să tragă şuturi pe poartă, dar toate astea le-au făcut prea puţin. Pentru noi, e un rezultat negativ. Nu avem nicio scuză! Facem paşi mici. Cu o victorie, căpătam mai multă încredere. Campionatul e, totuşi, lung şi avem timp să redresăm situaţia. Nu ne gândeam să nu câştigăm, în special după ce oaspeţii au rămas în nouă jucători. Nu am marcat repede, a intervenit precipitarea şi ne-am pierdut răbdarea”, a explicat secundul Jerry Gane neputinţa echipei severinene.

"Nu avem nicio scuză! Facem paşi mici. Cu o victorie, căpătam mai multă încredere.", Jerry Gane, antrenor secund CS Turnu Severin

Fanii au cerut demisia lui Bondrea

La finalul meciului, fanii adunaţi în faţa stadionului „Municipal” din Severin l-au luat la rost pe Bondrea, care urmărise meciul din tribună, unde şi-a ispăşit a doua şi ultima etapă de suspendare, dictată după eliminarea din partida cu Chiajna (0-1). „Bondrea, ne facem de râs. Suntem proştii campionatului! Dacă nici 11 contra nouă nu am fost în stare, atunci când?! Câştigăm şi noi vreun meci anul ăsta? Ce schimbări au fost alea? Am atacat ca la handbal, cu mingi plimbate în lateral”, au tunat suporterii. Bondrea s-a dus să discute cu spectatorii, cărora le-a explicat situaţia de la club, iar în final le-a garantat că va obţine vineri, la Gaz Metan Mediaş, prima victorie a sezonului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...