Sport

Fotbal, Liga a II-a

Artimon şi-a dat demisia de la CSM

Antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Alin Artimon a demisionat înaintea jocului cu CS Mioveni, dezamăgit de atitudinea patronului Rufă.

Conflictele din ultimul timp cu acţionarul majoritar Cătălin Rufă l-a făcut pe antrenorul Artimon să ceară rezilierea contractului, care a avut loc duminică dimineaţă. ”Am înţeles mesajul patronului, care îşi dorea să scape de mine pentru a controla cât mai bine ce se întâmplă la echipă. Cum el nu avea bani să mă plătească ca să îmi rezilieze contractul, i-am făcut o bucurie şi mi-am dat eu demisia. Nu îmi programasem această plecare cu trei săptămâni înaintea startului sezonului, soţia mea chiar şi-a dat în urmă cu o lună demisia de la servici pentru a se muta la Vâlcea. Numai eu am de pierdut. Regret grupul de jucători care îl las aici şi cu care am lucrat foarte bine. Nu vreau să intru în alte detalii, că nu are rost” a spus Artimon.
Plecarea lui Artimon îi va pune însă fanii în cap patronului Rufă, tehnicianul fiind extrem de apreciat de suporteri. Cum Rufă l-a îndepărtat pe singurul om profesionist de fotbal din cadrul clubului, perspectivele sunt sumbre în Zăvoi, echipa urmând să lupte probabil din nou pentru evitarea retrogradării.
Contestatarii lui Rufă vor avea însă probabil satisfacţia de a scăpat de el în iarnă, când expiră contractul dintre patron şi Primăria Râmnicului. Cum Rufă a refuzat să accepte şi Damila în Zăvoi, este greu de crezut că primarul va reînnoi la iarnă contractul.
Deşi, din eleganţă, Artimon a refuzat să atace în presă, vă oferim în continuare câteva dintre motivele care l-au determinat să plece pentru a treia oară de la Vâlcea.
În primul rând, Rufă nu a întărit lotul, deşi a discutat în această vară cu zeci de jucători. Salariile jenante oferite de Rufă, circa 3.000 lei lunar nu au putut convinge nici un fotbalist bun să semneze cu CSM. Excepţia a fost S.Popescu, care a semnat printr-o conjunctură favorabilă, acesta dorind să fie aproape de familia aflată la Tg.Jiu.
În plus, Rufă a minţit pe toată lumea şi în privinţa cantonamentului şi după ce lăudat întâi că va duce echipa în Austria, apoi la Snagov, CSM a rămas fără nicio pregătire centralizată. Apoi, este cunoscută dorinţa patronului a se implica şi a conduce echipa, patronul aflând totul de la club de la Dumitru Teleşpan şi Jean Turmacu. Acţionarul majoritar de la CSM obişnuia să se consulte cu terţe persoane, amici de ai lui, fără a ţine cont de propunerile antrenorului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...