Eveniment

Circulaţia rutieră între Drobeta Turnu Severin şi Tg. Jiu pe DN 67, blocată de angajaţii RAAN

Salariaţii de la RAAN au declanşat luni un protest pentru că nu au mai primit salariile din luna mai, iar, începând cu 1 octombrie, 1.525 dintre aceştia urmează să fie disponibilizaţi.

Traficul rutier între municipiile Drobeta Turnu Severin (Mehedinţi) şi Tg. Jiu (Gorj) pe drumul naţional DN 67 a fost blocat, luni, în zona Termocentralei Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) de angajaţii nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile din luna mai.
Şeful Poliţiei Rutiere Mehedinţi, Gabi Lică, a declarat că, datorită acestei situaţii, circulaţia către localităţile aflate dincolo de tronsonul afectat a fost deviată pe ruta ocolitoare DN 6 Drobeta - Turnu Severin - Strehaia, DN 67 A Strehaia - Broşteni.
“Participanţii la trafic sunt nemulţumiţi de faptul că sunt obligaţi să parcurgă în plus şi peste 100 kilometri pentru a ajunge în localităţile de domiciliu. De asemenea, şi transportul public a fost dirijat tot pe acest traseu”, a precizat Lică.
Potrivit autorităţilor judeţului, protestul este ilegal şi se va cere intervenţia lucrătorilor Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Mehedinţi pentru deblocarea DN 67.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...