Sport

Fotbal, Liga I, Etapa a 12-a, CS U Craiova - Pandurii 0-0

Derby oltenesc fără goluri

Confruntarea Olteniei a fost doar pe hârtie, în teren s-a jucat puţin fotbal doar spre finalul partidei

Craiova şi Pandurii veneau după o serie bună în campionat, aşa că aşteptările erau destul de mari de la derby de Oltenia. Cele două rivale din regiune s-au complimentat reciproc înaintea duelului care avea şi miza intrării în play-off, obiectivul ambelor echipe în acest campionat inedit pentru România. Săndoi a invocat absenţele numeroase, dar a trimis în teren aproape cea mai bună echipă pe care ar putea-o alinia.

Edi Iordănescu s-a declarat mulţumit şi cu remiza

Formaţia lui Emil Săndoi a dominat începutul jocului, însă nici Bawab şi nici Ivan n-au reuşit să modifice scorul de pe tabela de marcaj. Cea mai mare ocazie a lui CS U din prima repriză i-a aparţinut lui Nuno Rocha, care n-a reuşit să reia cu capul din careul mic, dintr-o poziţie perfectă.


În repriza secundă, Bawab s-a aflat din nou foarte aproape de gol, dar Mingote a respins de lângă bară mingea trimisă din lovitură liberă de atacantul CraiOlguţei.
După acest meci, Pandurii urcă pe locul 3, cu 20 de puncte, în timp ce gazdele rămân pe poziţia a şaptea, cu 16 puncte.
„Pandurii, în timp, va demonstra că poate juca şi fotbal. Chiar şi aşa, avem şase meciuri fără înfrîngere în Liga 1. E bun punctul contra Craiovei, e o adversară în lupta pentru play-off”, a declarat Edi Iordănescu, antrenor Pandurii.
„Cred că azi am fost mai buni, vreau să-mi felicit elevii. Am avut nenumărate ocazii de a marca”, a declarat Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova.

Valentin Iliev revine la Craiova

CS Universitatea Craiova îl va legitima zilele acestea pe fostul jucător de la FC U Craiova şi Steaua, Valentin Iliev. În vârstă de 36 de ani, fostul internaţional bulgar a evoluat ultima dată pentru ŢSKA Sofia, dar nu a mai jucat vreun meci de la finalul campionatului trecut.
În sezonul trecut, Valentin Iliev a fost chinuit de mai multe probleme medicale, care l-au împins să se gândească chiar şi la retragere. Până la urmă, fostul fundaş al Stelei a ales să-şi continue cariera şi va semna cu CS U Craiova.
Iliev îl urmează astfel în Bănie pe Apostol Popov, care i-a fost coechipier la gruparea retrogradată în Liga a III-a din Bulgaria.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...