Eveniment

Teatrul Anton Pann din Rm. Vâlcea, invitat la Festivalul Internaţional de Teatru Scurt de la Oradea

Trupa de tineri actori de la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea se va prezenta la Festivalul Internaţional de Teatru Scurt de la Oradea, ce se desfăşoară în perioada 20 - 27 septembrie, cu spectacolul „Eşti un animal, Viskovitz!”. Până acum spectacolul regizat de Tudor Lucanu, cu o scenografie semnată Irina Moscu, s-a bucurat de aprecierea criticii de specialitate şi de numeroase aplauze, încă de la premieră jucându-se cu casa închisă. Din distribuţia spectacolului fac parte tinerii actori: Mădălina Ciotea, Reka Szasz, Vlad Bîrzanu, Olimpiu Blaj, Ciprian Nicula şi Cătălin Asanache. „Calitatea spectacolelor produse la Teatrul Anton Pann, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari, şi-a spus cuvântul. De câţiva ani, după cum s-a văzut, Teatrul Anton Pann a fost invitat la cele mai importante acţiuni de gen.

Putem enumera nominalizările la Gala Premiilor UNITER, trei ani la rând, prezenţele de la Festivalul Internaţional de Film de la Cluj, patru ani la rând, la fel prezenţele la Gala Tânărului Actor Hop de la Costineşti, prezenţele din Festivalul Naţional de Teatru şi alte importante festivaluri şi lista ar putea continua. Pe drept cuvânt, Teatrul Anton Pann din Rm. Vâlcea şi-a câştigat un loc binemeritat în elita teatrelor din România. Asta înseamnă performanţă. Şi dacă tot am amintit doar câteva participări la unele dintre cele mai importante activităţi teatrale, Teatrul Anton Pann, în această toamnă, va fi prezent la numeroase festivaluri. Va fi o perioadă foarte aglomerată, cu numeroase prezenţe la festivaluri şi prezentare de spectacole la sală, ca în fiecare sâmbătă de la ora 19.00. În această sâmbătă, de 26 septembrie, la Sala Mare, puteţi revedea «O poveste ciudată cu un câine la miezul nopţii» de Simon Stephens/Mark Haddon, regia Vlad Massaci, spectacol care v-a participa pe 28 septembrie la prima ediţie a Festivalului Excelsior TEEN FEST de la Bucureşti”, a precizat Daniela Ştefănescu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Anton Pann.
Instituţia teatrală vâlceană a încept noua stagiune pe 19 septembrie cu spectacolul dedicat copiilor „Aventurile unei micuţe vrăjitoare”, realizat de Valentin Ligi, un spectacol interactiv apreciat de copii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...