Sport

Handbal feminin,

Steluţa Luca: ”Fetele vor performanţă”

De luni, Oltchim se antrnează în formulă completă, la Rm. Vâlcea urmând să revină cele şase straniere de la Olimpiadă, dar şi antrenorul Vestergaard.

În acestă săptămână, handbalistele vâlcence s-au pregătit sub îndrumarea secunzilor Mette Klit şi Steluţa Luca. Principalul Jakob Vestergaard a fost plecat acasă, în Danemarca, pentru a fi alături de copilul său, care începe şcoala, urmând să revină luni în România.
De vineri, vor ajunge la Rm. Vâlcea franţuzoaicele Leynaud şi Pineau, dar şi rusoaica Vetkova, iar duminică vin medaliatele, muntenegrencele Jovanovic şi Bulatovic, dar şi spaniola Navarro.
Chiar şi fără danezul Vestergaard, antrenamentele roş-albastrelor au fost la fel de dure. „Este o muncă grea, fetele au muncit foarte mult, dar chiar dacă jucătoarele se mai plâng, cred că le va prinde bine mai târziu. Avem un lot foarte valoros pe toate posturile, suntem singura echipă care putem spune că suntem mândri de lotul care îl avem. Concurenţa între fete este mare, au multă poftă de muncă, demonstrează că le pasă de echipă şi că vor performanţă. Bisericuţele care au fost odată nu mai sunt, este atmosferă bună. A început să îmi placă antrenoratul, responsabilitatea este mult mai mare, trebuie să ai grijă de 22 de jucătoare. Am multe de învăţat, poate peste 2-3 ani voi fi pregătită să fac pasul spre tehnician principal. Jucătoarele care vor veni de la Olimpiadă sunt foarte valoroase, se vor acomoda imediat şi se vor integra foarte rapid în echipă, vor fi doar câteva puncte de pus la punct în ce priveşte jocul” a spus Steluţa Luca.
În perioada 25-26 august, Oltchim va participa la singurul turneu din această vară, Szabella Cup de la Budapesta. În perioada 30 august-5 septembrie, roş-albastrele vor merge în cantonament la Pensiunea Maria din staţiunea Olăneşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...