Eveniment

DNA, sesizat privind posibile nereguli financiare la Spitalul orăşenesc Orşova

Preşedintele consiliului de administraţie al Spitalului municipal Orşova, Adrian Cican, a declarat luni că va sesiza DNA în legătură cu abuzurile descoperite la respectiva unitate spitalicească în ceea ce priveşte gestionarea fondurilor băneşti obţinute de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în urma decontării serviciilor medicale prestate.
Potrivit sursei citate, întregul parc auto al spitalului orşovean se alimentează cu carburanţi, la preţuri mult mai mari decât cele practicate în reţeaua naţională de desfacere, de la staţiile fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, situate la aproximativ cinci kilometri depărtare, în loc să se aprovizioneze de la benzinăriile din perimetrul localităţii.
„În urma verificărilor întreprinse reiese că din 2013 se procedează astfel. De asemenea, am depistat că tot de la firmele familiei Duicu se cumpără la preţuri mult mai mari decât în restul pieţei şi GPL Auto. Ciudat este că spitalul nu are niciun autovehicul care să utilizeze acest combustibil”, a precizat Cican.
El a mai menţionat că va solicita intervenţia procurorilor DNA întrucât bugetul Spitalului orăşenesc Orşova a fost prejudiciat din cauza ilegalităţilor comise de administratorii acestuia, situaţie care a generat debite neacoperite de aproximativ 1,5 milioane lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...