Sport

Damila, remiză cu Dinamo II

Azi, cu prilejul zilelor comunei Măciuca, patronul Damilei, Dan Niţu le-a făcut cadou suporterilor un amical cu Dinamo II, precedat de prezentarea oficială a lotului, la care au asistat circa 1.000 de fani. După un joc echilibrat, Damila şi Dinamo II au remizat, 1-1(0-0) Toţi ochii au fost aţintiţi pe doi noi veniţi la Dinamo, bulgarul Galchev şi Andrei Cristea.
Gazdele au deschis scorul în minutul 68, prin Rogozan, mijlocaşul venit de la Bistriţa înscriind dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri de poartă. Peste numai cinci minute a ieşit însă la rampă Andrei Cristea, care a driblat câţiva vâlceni, a intrat în careu şi a fost faultat, obţinând o lovitură de la 11 metri pe care tot el a transformat-o.
La final, cele două echipe au servit masa la pensiunea selectă din localitate care aparţine fraţilor Niţu, patronii SC Damila.

Damila: Botaş-Samson, I.Stoica, Posteucă, E.Stoica-Melcea, Lircă, Săceanu, Roman-Voinea, Ad.Popa. Au mai jucat D.Geantă, Amet, Pârvulescu, Iordache, Militaru, Hlincă, Iancu, Rogozan, B.Geantă, Bălan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...