Politică

Marian Irinei, PNL Dolj: High Tech Industry Park nu este realizarea Primăriei Craiova!

Consilierul judeţean liberal îi acuză pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Marin Nicoli de manipularea grosolană a opiniei publice

Consilierul judeţean liberal Marian Irinei îl acuză pe directorul Parcului Industrial Craiova, Marin Nicoli, că în mod intenţionat a susţinut, săptămâna trecută, conferinţa de presă cu privire la subiectul High Tech Industry Park la Primăria Craiova şi nu la Consiliul Judeţean.
“Citesc în presa scrisă despre conferinţa susţinută la Primăria Craiovei cu privire la subiectul High Tech Industry Park. Asistăm din nou la o manipulare a opiniei publice cu privire la cel de-al doilea Parc Industrial al Craiovei, High Tech Industry Park, cu care Primăria se laudă şi îl asumă, deşi este un proiect exclusiv al Consiliului Judeţean Dolj. De ce primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, şi consilierul municipal Marin Nicoli au ales acest moment pentru a susţine o conferinţă de presă despre un proiect de anvergură care nu le aparţine? De ce nu a susţinut-o preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, care «întâmplător» se află la Comitetul European al Regiunilor sau vicepreşedintele Cristinel Iovan? Este mai mult decât evident felul în care PSD ajunge să jongleze cu astfel de lucruri şi felul în care funcţionează administraţia publică acaparată de aceştia. Cu atât mai mult, întrebarea pe care o adresez public domnului Marin Nicoli este: «Pe cine reprezentaţi?». Cu siguranţă nu pe alegătorii dumneavoastră, din moment ce aţi fost prezent la acea conferinţă de presă în calitate de administrator al acestui Parc Industrial şi nicidecum de consilier municipal. Sau probabil ar trebui să le spuneţi aceloraşi alegători cum este să primiţi remuneraţie prin prisma celor trei locuri de muncă pe care le aveţi (Parc Industrial, High Tech Industry Park şi consilier municipal), bine remunerate, unde mai punem că deja aţi devenit şi expert în a face recomandări exagerate de mărire a remuneraţiei membrilor consiliilor de administraţie.
În aceeaşi măsură, tot în conferinţa de presă, s-a vorbit despre firma Spirit Circuits ca fiind una dintre firmele care au licitat şi au câştigat contracte de închiriere, dar care sunt, de fapt, şi celelalte firme câştigătoare?


De ce nu s-a spus absolut nimic despre celalalte firme? Câte locuri de muncă creează fiecare? Care sunt domeniile de activitate ale acestor firme? De asemenea, alte întrebări ce se impun: Unde au fost făcute publice aceste licitaţii? Au fost respectate procedurile? Când au fost făcute aceste licitaţii? Câte firme au participat? Iată câteva întrebări la care domnul administrator ar trebui să ne răspundă, având în vedere că a fost vorba de o licitaţie şi tot acesta, în cealaltă calitate a sa, de consilier municipal, ar trebui să cunoască şi să pledeze pentru transparenţă instituţională. Dacă s-a vorbit atât de mult despre beneficiul cetăţenilor, menţionez că acesta este dreptul lor, de a afla care sunt şi celelalte firme care au participat la licitaţie. Este de la sine înţeles că Lia Olguţa Vasilescu nu a reuşit să creeze locurile de muncă promise pentru craioveni, dar să-şi apropie crearea unor noi locuri de muncă, în condiţiile în care High Tech Industry Park este în administrarea Consiliului Judeţean Dolj?
Ceea ce s-a întâmplat nu este nimic mai mult decât o manipulare grosolană şi o lipsă de corectitudine faţă de craioveni, cărora nu li s-a spus adevărul”, a declarat Marian Irinei, consilier judeţean PNL Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

16.03.2020 - 21:10You know:Esti o mizerie

23.01.2016 - 18:13Mihai:Atentie pe cine votati!!! Are dreptate Ionut!!! Marian Irinei zis "Minciunica" chiar si la el in partid trebuie bagat la puscarie! A facut evaziune fiscala timp de 15 ani, a intrat in politica ca sa faca si mai mult si nu l-a intrebat fiscul de unde i-a picat averea in brate la escroc. Acum auzi tu se doreste prefect la noi aici! Asta trebuie bagat la puscarie si vrea sa fie sef peste toti. Pupincuristule care l-ai pupat in ******** pe Voicu sa te faci cunoscut iti promit ca si eu am sa fac o petitie la anaf sa le aduc la cunostinta cum faceai tu evaziune!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...