Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Olt Slatina

Amicale neconvingătoare

Alro Slatina s-a chinuit în ultimele meciuri de pregătire cu echipe de Liga a 3-a

O victorie şi două rezultate de egalitate. Acesta este bilanţul jocurilor amicale pe care FC Olt le-a disputat săptămâna trecută. Echipa slătineană a avut ca adversare formaţii de Liga a 3-a.

Trei meciuri de verificare disputate la Piatra Olt de echipa aflată sub comanda lui Dan Oprescu. Miercuri, FC Olt a avut ca adversară o altă formaţie din judeţ, Sportul Vişina Nouă. Slătinenii s-au impus în această partidă cu scorul de 3-1, după ce la pauză aveau un avantaj de un gol pe tabela de marcaj (2-1).
Crăciun a adus în avantaj formaţia de eşalon secund, Priescu a restabilit egalitatea, pentru ca fostul fotbalist al Universităţii Craiova să-şi treacă în cont „dubla”. Rezultatul final a fost stabilit în ultimele secvenţe ale întâlnirii de Sălăjan. FC Alexandria a fost partenera de pregătire a oltenilor într-un amical disputat joi. Cu o formulă în care s-au regăsit fotbalişti ce au evoluat mai puţin în precedentele jocuri, FC Olt nu a reuşit să se impună în faţa formaţiei teleormănene. La capătul unui joc încheiat cu scorul de 0-0, Oprescu a taxat prestaţia elevilor săi şi a anunţat disponibilizări în lot dacă evoluţiile slabe vor continua. Sâmbătă, la Piatra Olt a venit o echipă ce a retrogradat din Liga a II-a, Juventus Bucureşti. Pe un teren plin de bălţi după ploaia căzută în dimineaţa partidei, gazdele au deschis scorul prin Alexandru Marin. Echipa pregătită de Eugen Trică a marcat însă în ultimele secvenţe, iar întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 1-1. „A fost o ţurcă organizată. Terenul nu ne-a permis să jucăm. Am făcut antrenamentul pentru partea fizică”, a spus Oprescu. Evoluţiile unora dintre jucătorii de la FC Olt în ultimele partide de verificare l-au nemulţumit pe Dan Oprescu. Antrenorul slătinenilor ia în calcul posibilitatea de a renunţa la serviciile unora dintre componenţii lotului, dacă atitudinea acestora nu se va schimba. „Sunt jucători care nu se angrenează la efort. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa. Cine nu răspunde cerinţelor pleacă. E normal să fie şi nemulţumiri, nu e totul perfect. Nu sunt mulţi jucători în această situaţie. Eu aş fi vrut să-i păstrez pe toţi, dar depinde de ei”, a spus Oprescu. FC Olt Slatina va disputa miercuri următorul amical al verii, pe terenul celor de la CS Mioveni.

Alro şi CSM stau în prima etapă

FRF a stabilit vineri ţintarul meciurilor pentru stagiunea 2012-2013 a Ligii a 2-a. Alro şi CSM Rm. Vâlcea vor sta în prima etapă, în timp ce Damila Măciuca va juca acasă cu FCM Tg. Mureş. Totuşi, la finele acestei săptămâni, FRF ar putea modifica programul şi trage din nou la sorţi, dacă va scoate din ţintar pe Poli Timişoara, club deja desfiinţat. „E devreme să vorbim despre lupta pentru primele locuri. Ţinând cont de faptul că acum au venit din Liga I Voinţa Sibiu, FCM Târgu Mureş şi Mioveni, ar părea favorite, dar nu se ştie niciodată”, a spus antrenorul slătinenilor, Dan Oprescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...