Politică

Obiectiv – şoc asumat de PPU – SL Vâlcea pentru alegerile locale din 2016!

Şapte primari, 120 de consilieri locali şi cinci consilieri judeţeni vrea formaţiunea condusă din umbră (sic!), la nivel naţional, de Dan Voiculescu

Coordonatorul Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal Vâlcea, primarul comunei Boişoara, Nicu Gheorghe, a anunţat sec rezultatele pe care le ţinteşte filiala pentru alegerile locale din 2016. “Analiza contextului politic local, cu două blocuri politice importante, dar frământate de nemulţumiri, dar şi a evoluţiilor care se prefigurează, ne-a permis să ne propunem obiective îndrăzneţe, dar realizabile. Suntem optimişti că putem obţine aproximativ 20.000 de voturi din partea vâlcenilor în iunie anul viitor, un număr de 120 de consilieri în comune şi oraşe şi până la cinci consilieri judeţeni”, ne-a declarat edilul din Boişoara luni, 3 august a.c., după şedinţa comitetului de coordonare al filialei PPU-SL Vâlcea de la sfârşitul săptămânii trecute.


Simpatizat de unii, contestat de alţii, Nicu Gheorghe are totuşi suficiente argumente pentru a fi luat în serios de adversarii politici, în special de cei de la PSD şi PNL. “În 2012, ne afla cu toţii în PC, cam în aceeaşi formulă, cu puţine excepţii. În condiţiile în care am candidat în alianţa, sub sigla USL, nu ne-am putut impune candidaţii în unele localităţi în care aveam şanse reale. Chiar şi aşa, acolo unde nu am candidat sub sigla USL, am reuşit să obţinem rezultate apropiate de ceea ce ne-am propus acum cu PPU-SL”, a explicat coordonatorul formaţiunii.
Şi un scor apropiat de ceea ce şi-au propus acum oamenii lui Voiculescu în Vâlcea le dă şanse foarte mari să obţină conducerea judeţului, în condiţiile în care preşedintele CJ Vâlcea va fi ales din rândul consilierilor judeţeni, iar primarii dintr-un singur tur.
Până în 2013, Nicolae Gheorghe a deţinut funcţia de preşedinte executiv al PC Vâlcea, făcând echipă cu preşedintele Ionel Giuran. Rezultatele obţinute de filială la alegerile din 2012 au fost notabile: 5 primari şi peste 70 de consilieri locali.

“În 2012, ne afla cu toţii în PC, cam în aceeaşi formulă, cu puţine excepţii. În condiţiile în care am candidat în alianţa, sub sigla USL, nu ne-am putut impune candidaţii în unele localităţi în care aveam şanse reale. Chiar şi aşa, acolo unde nu am candidat sub sigla USL, am reuşit să obţinem rezultate apropiate de ceea ce ne-am propus acum cu PPU-SL”
- Nicolae GHEORGHE, coordonator PPU-SL Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

05.08.2015 - 20:30maria:huoooooooooooo, hotul!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...