Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

CS Municipal, egal la Mioveni

Vâlcenii au lăsat o impresie bună în ultimul amical, 1-1, cu echipa locală, CS

Fără Vătăjelu, uşor accidentat, dar şi fără Gogoşoiu, care va fi operat la umăr, CSM a lăsat o impresie bună în faţa unei echipe a Mioveniului cu mulţi jucători cu nume, dar care nu prea joacă.

Atacantul vâlcenilor, camerunezul NKongue, a fost protagonistul partidei, acesta marcând ambele goluri. Mai întâi, în minutul 27, la o centrare, NKongue a vrut să respingă cu piciorul, dar a avut o execuţie ciudată şi a lovit balonul cu capul, iar mingea s-a dus cu boltă, în poarta lui Dzelme. După ce Fl.Pârvu a ratat o ocazie singur cu portarul, în minutul 43, Vasile a obţinut un penalti pentru vâlceni, care a fost transformat de NKongue. În partea secundă, deşi cu mulţi juniori sau jucători aflaţi în probe (Baruch, Prodan, Nicoară), CSM a arătat poftă de fotbal. Nu au evoluat nici stranierii Daouda şi Traore, care, abia reveniţi, sunt pedepsiţi de Artimon şi se vor pregăti separat timp de trei săptămâni. Marea problemă a vâlcenilor sunt transferurile, până acum fiind legitimat doar un jucător nou, S.Popescu. Antrenorul Artimon caută deja cu disperare un portar şi un fundaş central, misiune grea ţinând cont de salariile foarte mici oferite în Zăvoi. Cum Dzelme este ezitant, patronul Rufă încă mai speră să-l aducă pe Pascal de la Alba Iulia, care însă tot tergiversează transferul. În plus, a venit în probe şi un fundaş din Azerbaidjan, Nazhry, care va fi testat în continuare. Până la debutul sezonului, CSM va mai disputa trei amicale, pe 18 august, în Zăvoi, cu CS Mioveni, pe 25 august cu Ştefăneşti şi pe 1 septembrie, cu FC Olt. Conform ţintarului tras la sorţi vineri, CSM va sta în prima etapă, dar nu este exclus ca la finele acestei săptămâni, FRF să anunţe şi alte modificări şi să refacă programul.
CSM: Dzelme- Eremia, Plecanciuc, I. Popescu, Tomozei-Pîrvu, S.Popescu, Nicolae-Vasile, Văduva, Nkongue. Au mai jucat Baruch, R. Artimon, Omeag, Dumitraşcu, Vizitiu, Dedeu, Nicoară, Prodan, Stoica, Totâlcă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...