Sport

Punct de moral pentru echipa lui Bondrea

La Ploieşti, norocul n-a mai întors spatele formaţiei severinene, care a obţinut primul punct în Liga 1

CS Turnu Severin a pus la Ploieşti capăt seriei de trei înfrângeri. Nou-promovata n-a reuşit să câştige cu Astra, dar a obţinut primul punct în Liga 1, după 1-1 cu formaţia patronată de miliardarul Ioan Niculae, care imediat după meci l-a demis pe antrenorul Bogdan Stelea.

Echipa pregătită de Marian Bondrea a fost chiar aproape de victorie, însă bara s-a opus la şutul lui Olah, din minutul 87. Tot oltenii reuşiseră să deschidă şi scorul, în prelungirile primei reprizei, prin atacantul Vancea, care a profitat de gafa fundaşului Melinte şi l-a învins pe portarul Lung, cu un şut sub transversală. A fost pentru prima dată în acest sezon când echipa severineană a avut avantaj pe tabela de marcaj. Golul lui Vancea a adus astfel primul punct din Liga 1 pentru CS Turnu Severin. Tot Vancea, cu Dinamo, marcase în runda inaugurală şi primul gol al echipei severinene din acest sezon. „Mă bucur că am marcat, dar mă bucur mai mult pentru punctul obţinut”, a spus atacantul de 27 de ani. Echipa sa n-a reuşit să şi menţină avantajul cu Astra, Bukari marcând în minutul 73. Partida s-a încheiat la egalitate, iar CS Turnu Severin speră să evitare retrogradarea, deşi se confruntă în continuare cu probleme financiare, drept dovadă că nu are nici măcar un mijloc de transport propriu. Echipa lui Bondrea a făcut deplasarea la Ploieşti cu un autocar închiriat, unul fără prea multe condiţii. „Îl schimbăm până îl găsim pe cel norocos”, a avut Vancea puterea să glumească.

Vineri aşteaptă prima victorie

"Acest prim punct ne dă încredere pentru următoarele meciuri. Sper să câştigăm cu Universitatea Cluj şi să urcăm în clasament.", Jerry Gane, antrenor secund CS Turnu Severin

Remiza din etapa a IV-a a redat încrederea echipei severinene, care vineri, cu Universitatea Cluj, speră să obţină şi prima victorie din Liga 1. „Am obţinut un punct meritat cu Astra. Cu mai multă concentrare pe finalul partidei, puteam chiar să câştigăm. S-a încheiat la egalitate, dar pentru noi e un început. Acest prim punct ne dă încredere pentru următoarele meciuri. Sper să câştigăm cu Universitatea Cluj şi să urcăm în clasament. În primele trei etape nu am obţinut nimic, deşi am fi meritat. Poate a existat şi un oarecare trac, dar nu se poate spune că am jucat rău, pentru că nu am pierdut la scor. Am avut şi ghinion, fiindcă am fost învinşi de fiecare dată pe final”, a spus secundul Jerry Gane. Principalul Marian Bondrea a stat în tribună, deoarece a primit două etape de suspendare în urma eliminării cu Chiajna.

Gugu, ultima achiziţie

Echipa severineană a reuşit să obţină împrumutul fundaşului Costinel Gugu, de la FCM Târgu Mureş. Jucătorul de 20 de ani a efectuat un singur antrenament sub comanda lui Marian Bondrea, deoarece a fost convocat la echipa naţională de tineret a României, care miercuri va disputa un amical cu Suedia. Aflat de două săptămâni în probe, fundaşul central Alexandre Durimel (Amiens) va fi şi el legitimat zilele acestea la CS Turnu Severin, echipă care s-a despărţit de mijlocaşul Nicolae Zuluf. Jucătorul bucureştean fusese altoit de Bondrea la finalul partidei cu Concordia Chiajna, iar la sfârşitul săptămânii trecute şi-a reziliat contractul cu Severinul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...