Sport

Edi Iordănescu are multe probleme

Antrenorul echipei Pandurii, Edi Iordănescu, acuză lipsa pregătirii unor jucători, veniţi la echipă după efectuarea cantonamentului

„A fost o pauză foarte scurtă şi a trebuit să ne mişcăm repede. În primul 11 am avut jucători care n-au făcut pregătirea cu noi. E foarte dificil. Avem mult de muncă, trebuie să aducem toţi jucătorii la acelaşi nivel. Pregătirea trebuie individualizată, sunt 5-6 jucători în urmă cu pregătirea. Acest eşec e un moment care nu ne cade bine, ne doream să legăm două rezultate bune, dar suntem încă departe de ce ne dorim. Suntem nevoiţi să jucăm departe de casă, sper ca publicul de aici să ne susţină şi să nu simţim că jucăm pe un teren neutru”.
”Am avut ghinionul că nu am putut începe cu Roman titular. Răduţ a avut şi el doar un antrenament, Anton este accidentat. Se simt aceste lucruri. Am avut o repriză bună, dar n-am reuşit să marcăm, apoi au venit două execuţii de excepţie ale lui Chipciu, care au decis soarta jocului. Trebuie să muncim şi să construim cât mai repede, pentru a ne reveni la un nivel ridicat, avem jucători în care credem, există calitate, trebuie să avem relaţii de joc şi o exprimare bună. Va apare progresul, această echipă poate să termine în play-off şi să îşi atingă obiectivul. Mergem acum la Voluntari, dacă câştigăm trei puncte, suntem pe linia de plutire”, a spus Iordănescu.
Narcis Răducan:

”Trebuie să ne intrăm în ritm”

Conducătorul clubului Pandurii, Narcis Răducan, speră ca echipa sa să câştige la Voluntari, pentru a trece rapid peste eşecul cu Steaua.
”Sunt dezamăgit, ne aşteptam la altceva, dar este un rezultat meritat, nu avem multe de comentat. În prima repriză, nu s-a văzut diferenţa, dar în partea a doua, jucătorii de valoare ai Stelei au făcut diferenţa.

A contat mult şi factorul fizic, Steaua a avut un ritm mai bun, este justificat, ţinând cont de problemele noastre, inclusiv cele medicale. Trebuie să învăţăm din această înfrângere, mergem cu toată încrederea la Voluntari, să câştigăm acolo. Noi trebuie să ne intrăm în ritm, e un campionat greu, cu play-off şi play-out, trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Va mai veni un jucător bun de mijlocul terenului până la sfârşitul campaniei, e posibil orice”, a declarat Răducan.

Mihai Răduţ dă vina pe pregătirea fizică

Mijlocaşul gorjenilor, Mihai Răduţ, a recunoscut superioritatea Stelei, care s-a impus fără probleme, scor 3-0, în partida cu Pandurii. ”Am întâlnit o echipă mai bine pregătită fizic, au avut şi mai multe meciuri oficiale decât noi. După golul doi al lor s-a rupt tot. Sper ca la meciurile următoare spectatorii din Severin să ne încurajeze şi pe noi, pentru că acum s-a văzut că fanii au ţinut cu Steaua”, a spus Mihai Răduţ.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...